Netgo en Oneklick werken samen

De divisie “Reseller Solutions” van de Netgo Group heeft met Oneclick een distributieovereenkomst gesloten. Het primaire doel van de samenwerking is om het cloud-gebaseerde workspace provisioning en streaming platform van de fabrikant aan systeemhuizen te verkopen.

Oneclick’s workspace provisioning en streaming platform is een complete oplossing voor de provisioning en distributie van software applicaties en data. Door ze via een centraal platform via streaming op een werkplek af te leveren, wil het een oplossing bieden voor een aantal veelvoorkomende IT-problemen en de productiviteit, mobiliteit en veiligheid verhogen. Het platform is 100 procent webgebaseerd en is per direct beschikbaar bij Netgo Reseller Solutions.

“Reseller Solutions” maakt deel uit van de Netgo bedrijvengroep, samen met de divisies “System House”, “Consulting”, “Smartwork and Innovations”, Data Westfalia GmbH, SILA Consulting GmbH, CompuTech GmbH, Bükotec GmbH, Contenit GmbH en SAM Now GmbH. De groep telt ongeveer 300 werknemers en heeft verschillende vestigingen in Noordrijn-Westfalen, Nedersaksen, Hessen, Baden-Württemberg, Beieren en Nederland.

“Onze focus ligt op gestandaardiseerde, efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen voor traditionele bedrijfs-IT,” zegt Patrick Kruse, Managing Director bij Netgo. “Om dit doel te bereiken, past het OneclicK-platform perfect in ons portfolio.”