Fujitsu Siemens breidt zijn “Value4you”-resellerprogramma uit

De fabrikant Fujitsu Siemens Computers (FSC) heeft zijn productassortiment voor wederverkopers in het “Value4you”-programma uitgebreid met producten uit de high-end sector. Het aanbod is verdeeld in drie segmenten.

FSC biedt zijn partners nu nog meer promotiemodellen binnen het “Value4you”-verkoopprogramma. Het aanbod is verdeeld in drie segmenten, die elk herkenbaar zijn aan een eigen logo.

Het programma is specifiek gericht op verkooppartners die oplossingen ontwikkelen voor het midden- en kleinbedrijf. De apparaten worden via de distributie gekocht, waarbij de prijzen en configuratie op de markt zijn afgestemd.

In de “Value4you Edition” vinden partners Esprimo PC’s en Amilo Pro-notebooks, die doorgaans slechts twee maanden verkrijgbaar zijn. Achter de “Premium”-lijn gaat het klassieke programma schuil met servers op instapniveau, Esprimo PC’s, Celsius-werkstations en Lifebooks in middelgrote configuraties.

Het derde segment, de “High-Line”, bundelt high-end uitgeruste Esprimo, Lifebook en Celsius modellen. De apparaten zijn uitsluitend verkrijgbaar met Windows Vista.

Als onderdeel van het “Value4you”-programma voert FSC regelmatig reclamecampagnes. Bovendien zijn er maandelijks bijgewerkte succesfolders voor eindgebruikers. Partners ontvangen tot 500 exemplaren per maand, die individueel kunnen worden bedrukt met het bedrijfslogo en adres.

In de eSuccess flyer, het online advertentiemedium, worden naast de Value4you-producten ook de belangrijkste upgrade-opties en accessoires vermeld.