Optimaliseer communicatie en klantenbinding met Wildix

Sponsored

Met Wildix’s Unified Communication & Collaboration oplossing kunnen medewerkers eenvoudig en snel met elkaar of met klanten communiceren zonder de GDPR te overtreden, net zoals Microsoft Teams, Zoom of Skype dat doen!

Ga af van verborgen kosten: Unified Communications in plaats van het oude telefoonsysteem

Zelfs in tijden van Corona en sociale afstand, maakt deze UC&C oplossing van Wildix eenvoudige digitale klantcommunicatie mogelijk via de website, puur browser-gebaseerd, zonder dat de klant software hoeft te installeren, aangezien WebRTC als communicatiestandaard wordt gebruikt. Het oude telefoonsysteem heeft zijn langste tijd gehad! Bovendien hebben werknemers behoefte aan een goed werkend en veilig communicatieplatform met videoconferencing, IP-telefonie, chatrooms, schermdeling en controle op elk moment en elke plaats. Met Wildix kunnen al deze functies rechtstreeks in een webbrowser worden gebruikt.

Daarnaast krijgen gebruikers native apps voor alle besturingssystemen. De apps voor mobiele apparaten (iOS en Android) zijn uitgerust met volledige softphone-functionaliteit, zodat collega’s en klanten altijd via één nummer bereikbaar zijn, of dat nu via een vaste lijn, computer of mobiele telefoon is.

Integreer videoconferencing, chat en telefonie met CRM- en kantooroplossingen!

Wildix integreert met een breed scala aan CRM-systemen, ERP-software en webapplicaties en kan zo de operationele workflows aanzienlijk verbeteren. Wildix kan ook worden geïntegreerd in onder andere MS Teams, zodat u het desnoods niet helemaal zonder Teams hoeft te doen, maar wel kunt profiteren van de integratie.

Bij brainworks, uw VAD voor de MKB-markt, kunt u Wildix krijgen als flexibele UCC-oplossing en cloud PBX die in slechts enkele uren kan worden geïnstalleerd.

Wij ondersteunen u graag bij het adviseren, plannen, integreren en implementeren van projecten met het webgebaseerde Wildix-communicatieplatform voor het optimaliseren van klant- en bedrijfsprocessen.

U kunt ook meer informatie vinden op de website van brainworks.

(ID:47306699)