Wildix introduceert release van WMS 5

De UC-fabrikant Wildix, heeft een cloud browser-gebaseerde unified communications oplossing ontwikkeld. Het WMS 5-beheersysteem is specifiek ontworpen om aan de behoeften van de verkoop te voldoen.

Met het WMS 5-beheersysteem breidt Wildix haar aanbod van Wildix WebRTC Kite uit, een UCaaS-communicatieplatform dat specifiek is ontworpen om verkoopactiviteiten van ondernemingen te ondersteunen. Met dit instrument kunnen websites worden geïntegreerd met het telefoonsysteem. Hierdoor is het verkooppersoneel in real time bereikbaar voor chats, gesprekken, videoconferenties en het delen van schermen en documenten.

De belangrijkste vernieuwing van WMS 5 is dat WebRTC Kite nu kan worden gebruikt als hulpmiddel voor teamsamenwerking. Zo kan het personeel de oproepen beter controleren en binnen het team verdelen. Zij kunnen ook de toegang tot voicemails en het overzicht van gemiste oproepen delen. Bovendien kunnen leads, klanten en algemene vragen samen als een team worden behandeld door andere collega’s uit te nodigen in een lopend gesprek met de klant.

Andere nieuwe functies

Daarnaast kondigde Wildix aan dat het React Native-framework ook standaard als nieuwe technologie in elk Wildix-product zal worden opgenomen. React wordt al gebruikt door bedrijven als Facebook en Microsoft om gebruikers een consistente gebruikerservaring te bieden in zowel mobiele als desktopversies, met een snellere respons op elk apparaat.

Het bedrijf onthulde ook andere nieuwe functies tijdens de WMS-5 presentatie. Zo zijn nieuwe functies toegevoegd aan Wizyconf, een videoconferencingtool van Wildix. Het gaat bijvoorbeeld om een interactief dashboard dat het mogelijk maakt om tijdens een videoconferentie samen aan documenten te werken.

Verdere informatie

Wildix zegt dat het uitsluitend op het kanaal vertrouwt om zijn producten op de markt te brengen. De oplossingen worden via gecertificeerde Wildix-partners aan eindklanten verkocht. In de DACH-regio werkt de fabrikant met de volgende VAD’s: Itas, Primenet en Brainworks.