Hoe streaming en TV Atalanta – Shakhtar te kijken op Sky of Mediaset

Ontdek waar je live streaming en TV Atalanta – Shakhtar Donetsk kunt kijken, wedstrijd geldig voor de tweede dag van de Champions League 2019-2020

Herhaal het desastreuze debuut in de Champions League tegen Dinamo Zagreb. Dat is het doelpunt van Atalanta, dat vandaag tegenover Shakhtar Donetsk staat in de tweede wedstrijd van Groep C van de Champions League 2019 – 2020. De wedstrijd is een exclusiviteit van Sky, dat de wedstrijd uitzendt op tv op SkySport Uno kanaal (201) en in streaming op SkyGo.

Voor Atalanta is het een binnen- of buitenwedstrijd. Een overwinning zou de hoop op kwalificatie voor de derde ronde nieuw leven inblazen, terwijl een nederlaag de weg van de neroazzurri zou bemoeilijken. Na de overtuigende overwinning in de kampioenswedstrijd tegen Sassuolo zal Gasperini een beroep doen op zijn beste mannen: in de waarschijnlijke opstelling voor Shakhtar is plaats voor het aanvalstrio Gomez – Ilicic – Zapata. Freuler en De Roon zullen op het middenveld staan. Shakhtar komt naar Milaan (Atalanta speelt haar Champions League thuiswedstrijden in de Meazza vanwege renovatiewerkzaamheden waardoor het stadion in Bergamo niet beschikbaar is) met de intentie om de overwinning mee naar huis te nemen: let op het aanvallende kwartet bestaande uit Marlos, Taison, Konoplianka en Junior Moraes.

Atalanta – Shakhtar Donetsk: schema

De aftrap staat gepland voor 18:55 uur. Gomez; Ilicic, D. Zapata.

Shakhtar Donetsk (4-2-3-1): Piatov; Butko, Kryvtsov, Matvilenko, Ismaily; Stepanenko, Alan Patrick; Marlos, Taison, Konoplianka; Junior Moraes.

Waar kun je Atalanta – Shakhtar Donetsk op tv kijken

De Champions League 2019 – 2020 is exclusief voor Sky, dat alle wedstrijden live uitzendt op haar kanalen. Om Atalanta – Shakhtar Donetsk te kijken, moet je SkySport Uno kanaal (201) afstemmen. De voorstudie begint om 18:00 uur.

Hoe te kijken naar Atalanta – Shakhtar Donetsk in streaming

Atalanta – Shakhtar Donetsk is ook beschikbaar in streaming op SkyGo, het on-demand platform gereserveerd voor abonnees. Om toegang te krijgen tot SkyGo moet je geabonneerd zijn op de dienst en een van de ondersteunde apparaten gebruiken.

Om Atalanta – Shakhtar Donetsk via streaming te bekijken, moet je SkyGo starten, je aanmeldgegevens invoeren en op TV-kanalen klikken. Selecteer SkySport Uno en klik op de knop “Afspelen” om de livestream van de wedstrijd te starten.

Als u geen Sky-abonnement heeft, kunt u Atalanta – Shakhtar Donetsk live bekijken op Virgilio Sport.