Wallix benoemt Stefan Rabben tot nieuwe Sales Director DACH & Central Europe

De Franse security provider Wallix, bekend van access governance oplossingen voor IT infrastructuren, heeft in Stefan Rabben een nieuwe Sales Director DACH & Central Europe, die nu verantwoordelijk is voor de sales activiteiten in de regio en de uitbreiding van het kanaal.

Stefan Rabben, het nieuwe commerciële hoofd voor DACH en Central Europe bij Wallix, heeft meer dan 15 jaar IT en sales ervaring. Meest recentelijk werkte hij meer dan zeven jaar voor Quest Software in verschillende managementfuncties, waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop als Director Sales & Channel Europe, Data Protection & VROOM. Daar introduceerde hij de nieuwe Predictive Business Continuity productlijn, die oplossingen biedt voor cloud monitoring. Voorheen werkte hij voor de specialist in gegevensbescherming RSA en was hij verantwoordelijk voor de uitbreiding van het kanaal.

Jean-Noël de Galzain, oprichter en CEO van Wallix

Rabben over zijn overstap: “Mijn eerste doel is nu om onze krachtige samenwerking met sterke partners verder uit te breiden en innovaties op de juiste manier op de markt te brengen.