Remarketing-specialist GSD lanceert eigen PC-merk “Reteq”

Onder het merk "Reteq" biedt de IT-remarketing-distributeur GSD nu ook nieuwe PC's aan. De assemblage - inclusief individueel geconfigureerde built-to-order PC's - wordt door GSD zelf uitgevoerd.

Tot nu toe verkocht het in Garching gevestigde bedrijf GSD voornamelijk gebruikte hardware aan gespecialiseerde handelspartners. De remarketingspecialist biedt voortaan ook nieuwe pc's met eigen label aan. De door GSD zelf vervaardigde PC's zijn verkrijgbaar in verschillende uitrustingsvarianten en kunnen ook individueel worden geconfigureerd. De modellen zijn in het bijzonder gericht op zakelijke klanten. De assemblage van de PC's wordt gedaan door gekwalificeerde medewerkers van GSD in Garching. Ook de productie van grotere hoeveelheden is zonder problemen mogelijk.

"Met bijna 20 jaar marktervaring weten we precies wat onze klanten nodig hebben," legt Ralf Schweitzer, Managing Director bij GSD, uit. Met de lancering van het eigen merk wordt voldaan aan de herhaalde vraag naar nieuwe PC's. "Met de Reteq PC's bieden wij onze klanten een uitgebreid productportfolio en daarmee de mogelijkheid om nieuwe zakelijke terreinen te ontsluiten."

In de Reteq PC's worden uitsluitend merkcomponenten ingebouwd, zoals Schweitzer benadrukt. Hij hecht ook veel belang aan een hoge energie-efficiëntie en een aantrekkelijk design.

Configuratie in het Built-to-Order (BtO) proces is mogelijk, evenals de optionele installatie van klantafbeeldingen. De behuizingen van de Reteq PC's kunnen zonder gereedschap worden geopend. Dit maakt een servicevriendelijke installatie en eenvoudige bediening tijdens de installatie en ombouw mogelijk. De pc's worden geleverd met een voorgeïnstalleerd Windows 7-besturingssysteem en zijn klaar voor Office 2007.

GSD geeft een standaardgarantie van 24 maanden op de Reteq PC's. Een garantieverlenging van maximaal 60 maanden is mogelijk. In dienstgevallen is een afzonderlijke technische dienst beschikbaar. Voor meer informatie over de Reteq PC's kunnen geïnteresseerde wederverkopers contact opnemen met het GSD verkoopteam op 089/800695-195 of een bezoek brengen aan de GSD stand op de CeBIT in hal 14, stand K43.