Nfon benoemt nieuwe managing director voor Deutsche Telefon Standard

Nu Nfon de overname van Deutsche Telefon Standard heeft afgerond, benoemt de aanbieder van cloudtelefonie zijn sales manager Thomas Muschalla tot managing director van de nieuwe dochteronderneming. Daarmee heeft het bedrijf uit Mainz een dubbel leiderschap.

Met de overname van Deutsche Telefon Standard vergroot Nfon zijn marktaandeel in cloud telefonie. De pan-Europese cloud PBX provider wil nu de volgende stap zetten in zijn expansiestrategie en benoemt Thomas Muschalla, Vice President Sales bij Nfon, tot Managing Director van de nieuwe dochteronderneming. De verkoopprofessional vormt aldus een dubbele leiding samen met Ulrich Petry, tot dusver bestuurslid van Deutsche Telefon Standard. Aangezien het in Mainz gevestigde bedrijf wordt omgevormd van een AG (naamloze vennootschap) in een GmbH (vennootschap met beperkte aansprakelijkheid), verandert de positie van Petry en zal hij in de toekomst optreden als voorzitter van de raad van bestuur.

In het management van Deutsche Telefon Standard zal Muschalla, die hoofd verkoop bij Nfon blijft, de verantwoordelijkheid overnemen voor verkoop, verkoopsondersteuning en marketing. “Met Thomas Muschalla en Ulrich Petry beschikt het bedrijf over een krachtig dubbel leiderschap met jarenlange ervaring in verkoop, marketing en partnermanagement,” verklaart César Flores Rodríguez, Chief Sales Officer van Nfon. Beiden kennen de markt van de cloud telefonie als geen ander. “Nu bundelen we deze knowhow en brengen we Deutsche Telefon Standard samen met de partners naar de volgende ontwikkelingsfase.”