Hoe je Napoli-PSG in de Champions League live streaming gratis kunt zien

De Champion League-emoties zijn terug, hier is hoe je de grote wedstrijd van dinsdag 6 november tussen Napoli en PSG live streaming op smartphones, pc’s en tablets kunt bekijken

De Champions League is terug en voor Napoli en de fans van de Partenopei zal het een onvergetelijke uitdaging zijn, evenals beslissend in termen van het passeren van de ronde. De PSG van Buffon, Verratti en ex-Cavani arriveert in Napels. Hier is hoe je de Champions League live streaming van Napoli-PSG kunt bekijken.

Het wordt een avond vol sterke emoties in een voor de gelegenheid al uitverkocht San Paolo-stadion. Napoli staat momenteel tweede in Groep C van de Champions League met vijf punten en staat één punt voor op de Fransen. Aan de top van de groep staat Liverpool met 6 punten. Een zeer open strijd voor de doorgang naar de ronde van 16 en voor Napoli zal elk punt van cruciaal belang zijn. De wedstrijd tussen Napoli en PSG in de Champions League is dan ook een van die niet te missen wedstrijden voor echte voetbalfans. Hier zijn de tijden van de wedstrijd om in je agenda te markeren en hoe je de wedstrijd kunt bekijken in gratis streaming op smartphones, tablets of computers.

Napoli-PSG van de Champions League: tv-schema’s

Dinsdag 6 november 2018 om 21.00 uur staan Napoli en PSG tegenover elkaar voor de vierde dag van de groepsfase van de Uefa Champions League 2018-2019. Hier is hoe je Napoli-PG gratis kunt kijken in live streaming met smartphones, tablets en laptops.

Hoe kijk je Champion League Napoli-PSG live streaming gratis op SkyGo

Op Sky Sport als we abonnee zijn krijgen we een uitgebreide pre-match met verschillende analyses over de weg van Carlo Ancelotti’s Azzurri tot nu toe in de Champions League en vervolgens om de interviews en hete commentaar van de hoofdrolspelers te volgen na de wedstrijd. Als wij dinsdag 6 november om 21.00 uur helaas niet comfortabel thuis op de bank zitten, moeten wij niet wanhopen. We kunnen de Azzurri altijd aanmoedigen vanaf smartphones, tablets en notebooks via de Sky Go-dienst. Zodra we verbinding hebben gemaakt met de officiële website van de dienst of de app voor Android en iOS hebben gedownload, hoeven we alleen maar onze inloggegevens in te voeren en vervolgens verbinding te maken met de kanalen Sky Sport HD of Sky Sport 384 om de livestreaming van Napoli-PSG Champions League gratis te volgen.

In het geval dat u de livestreaming van Napoli-PSG niet kunt volgen, kunt u de livestreaming gratis volgen op Virgilio Sport.