Hoe te kijken naar Inter – Manchester United streaming en tv

Ontdek waar je International Champions Cup Inter – Manchester United live streaming en tv kunt kijken

Het geweldige internationale voetbal staat weer op het punt te beginnen. Als u zich terugtrekt voor grote wedstrijden, vindt dezer dagen de International Champions Cup plaats, een toernooi dat alle sterkste Europese ploegen bijeenbrengt, waaronder Juventus, Inter, Real Madrid, Manchester United en Bayern München. De eerste Italiaanse ploeg die debuteert in de competitie is Inter Milan, dat het vandaag om 13.30 uur opneemt tegen Manchester United.

Voor de ploeg van Conte is het de eerste echte test tegen een topploeg. Voor Inter is het het jaar van de wedergeboorte: het doel is de Scudetto te winnen en een einde te maken aan de onbetwiste dominantie van Juventus. De wedstrijd in de International Champions Cup zal dienen om de vooruitgang van Conte’s Inter te begrijpen. De coach van Salento is niet tevreden over deze eerste weken van de voetbalmarkt: hij hoopte op nog enkele aankopen en vooral op de verkoop van twee elementen die buiten de ploeg werden geacht: Icardi en Nainggolan. Een buikpijn die Conte vooral niet wilde verbergen om een shake-up te geven en het management te waarschuwen.

De rechten voor de International Champions Cup 2019 zijn gekocht door Sportitalia. Om Inter – Manchester United op TV te zien, moet u afstemmen op de kanalen van Sportitalia die beschikbaar zijn op digitale terrestrische kanalen. Door verbinding te maken met de website van Sportitalia zal het mogelijk zijn om de wedstrijd live te volgen.

International Champions Cup 2019, Inter – Manchester United: aftraptijd

De aftrap van Inter – Manchester United is vastgesteld op 13:30 Italiaanse tijd. De wedstrijd wordt gespeeld in het National Stadium in Singapore.

De waarschijnlijke opstellingen van Inter – Manchester United

Manchester United (4-2-3-1): Romero; Wan-Bissaka, Bailly, Lindelof, Rojo; Matic, Pogba; Lingard, Mata, Martial; Rashford.

Inter (3-5-2): Handanovic; D’Ambrosio, de Vrij, Skriniar; Candreva, Gagliardini, Sensi, Brozovic, Perisic; Colidio, Esposito.

International Champions Cup 2019, waar kun je Inter – Manchester United kijken op tv

Inter – Manchester United wordt live uitgezonden op Sportitalia HD, een digitaal aardse zender. De voorwedstrijd begint om 12:30 uur, terwijl de aftrap om 13:30 uur zal plaatsvinden

International Champions Cup 2019, hoe Inter – Manchester United te kijken in gratis streaming

Voor degenen die aan zee zijn en het debuut van Conte’s Inter-team niet willen missen, kunnen ze Inter – Manchester United in gratis streaming kijken op de website van Sportitalia. U hoeft niet te betalen voor een abonnement of u te registreren op het portaal, u heeft alleen een apparaat met een internetverbinding nodig om Inter – Manchester United live streaming gratis te bekijken.

Om Inter – Manchester United live streaming gratis te bekijken, moet u de browser op uw pc of smartphone openen, de URL van de Sportitalia-website invoeren en klikken op “Bekijk streaming” onder het Sportitalia HD-vak op de startpagina.