Siewert & Kau richt filiaal op in de buurt van Linden

Voor de in- en verkoop van notebooks, pc’s en beeldschermen opent de in Bergheim gevestigde distributeur Siewert & Kau een nieuw kantoor in Butzbach bij Linden.

Vanaf 1 oktober zal Siewert & Kau ook in Butzbach in Hessen vertegenwoordigd zijn met een extra verkoopkantoor, naast de bestaande filialen in München en Paderborn en in Allea bij Barcelona in Spanje.

In Butzbach, dat in de buurt van Linden ligt, zal de distributeur aanvankelijk met vijf medewerkers van start gaan. Zij zullen voornamelijk verantwoordelijk zijn voor de inkoop en verkoop van mobiele computers, pc’s en beeldschermen.

Op de lange termijn wil Siewert & Kau het team in de vestiging in Butzbach uitbreiden tot 15 werknemers. Bedrijfsbaas Björn Siewert verwacht voor deze uitbreiding gekwalificeerd personeel te kunnen aanwerven, vooral uit de regio.

“De regio rond onze nieuwe locatie heeft een lange geschiedenis in IT-distributie en biedt een goede selectie van competente werknemers,” legt Siewert uit.

In de directe omgeving van de nieuwe vestiging van Siewert & Kau bevinden zich onder meer de distributielocaties van COS en Wave.

|rb