Elite 5: le prime anticipazioni su trama e cast

Nuove avventure per gli studenti del liceo Las Encinas di Madrid sono in arrivo nella quinta stagione di Elite: tutte le anticipazioni

veronica-nicosia.jpeg?w=74&a=c&h=74

Veronica Nicosia Giornalista scientifico

Laureata in astrofisica, giornalista scientifico e content editor SEO, scrive di tecnologia per magazine online e carta stampata. Nel 2020 approda a Libero Tecnologia

Le puntate della quarta stagione di Elite sono arrivate da poco su Netflix e intanto le riprese della quinta stagione sono già iniziate. De leerlingen van Madrid’s Las Encinas High School krijgen te maken met nieuwe personages en nieuwe avonturen die fans aan het scherm gekluisterd zullen houden.

De aankondiging van het vijfde seizoen van Elite kwam in februari en het filmen begon in maart 2021 in het productiecentrum van het streamingplatform in Madrid. Het vierde seizoen is nu in volle gang, met afleveringen die vanaf 18 juni op Netflix worden gestreamd. Het tienerdrama gaat verder tussen gevestigde namen in de cast en nieuwkomers die het evenwicht zullen ondermijnen dat nu bijna bereikt is door de leerlingen van de exclusieve Spaanse middelbare school. Als het vijfde seizoen ook het laatste is, zoals sommige geruchten beweren, zal het de zware taak hebben om een waardig einde te geven aan de verhalen van de verschillende hoofdrolspelers die met elkaar verweven zijn.

Elite 5: plot previews

De plot van Elite 5 blijft op dit moment nog een mysterie, wat wel zeker is, is dat de gebeurtenissen zich zullen afspelen in de middelbare school Las Encinas in Madrid en als hoofdrolspelers de leerlingen van de exclusieve middelbare school zullen hebben. Hoewel het vierde seizoen nog maar net is begonnen, is het een veilige gok dat er nog veel onopgeloste verhalen zullen zijn die moeten worden afgesloten.

In Elite 4 komt er een nieuw schoolhoofd op Las Encinas die een aantal veranderingen zal doorvoeren om van de middelbare school een nog exclusievere plek te maken. Samen met hem komen zijn drie verwende tienerzonen. Dit zijn allemaal voorbodes van nieuwe intriges over liefde en vriendschap die zich van aflevering tot aflevering zullen ontwikkelen.

Elite 5: cast en wanneer het uitkomt

Terwijl er nog weinig bekend is over het plot, zijn de eerste bevestigingen van de cast van het vijfde seizoen al binnen. De aanwezigheid van Claudia Salas, die Rebeka speelt, en Martina Cariddi, die het vierde seizoen ingaat met het personage van Mencia, is bevestigd.

Nieuwkomers zijn de Argentijnse actrice Valentina Zenere, al bekend van haar rol als Ambar Smith in Soy Luna, de Braziliaanse acteur Lamoglie en de Franse acteur Nourou Adam, wiens rol nog moet worden onthuld.

Ook de releasedatum moet nog worden bekendgemaakt. Het filmen van Elite 5 begon in maart, terwijl seizoen 4 op 18 juni op Netflix verscheen. Dit doet vermoeden dat het vijfde seizoen van de Spaanse tv-serie zal moeten wachten tot ten minste begin 2022.