Euphoria: waar het over gaat en waar de speciale afleveringen te zien zijn

De speciale aflevering van de tienerdramaserie wordt op 7 december uitgezonden.

Het kerstseizoen staat in het teken van cadeaus en onverwachte verrassingen, en als eerbetoon aan het grote publiek heeft het productieteam van de tv-serie Euphoria besloten twee speciale afleveringen uit te zenden, die als brug zullen fungeren tussen het eerste en het tweede seizoen.

De wereldpremière van de show vond plaats in de nacht van 6 op 7 december 2020 om 3 uur ’s nachts op Sky Atlantic en streaming op NOW TV, maar door het tijdstip hebben veel Italianen de show natuurlijk gemist. Maar maak je geen zorgen: vandaag zal er ook in ons land een herhaling zijn. De eerste speciale aflevering zal zowel op de Sky-kanalen als op het streamingplatform te zien zijn. Euphoria is een van de revelaties van dit jaar. Het is een genadeloos portret van Generatie Z, en heeft succes dankzij de aanwezigheid van Zendaya in de hoofdrol.

Euphoria: waar de speciale afleveringen over zullen gaan

Euphoria is een van de populairste tienerdrama tv-series van de afgelopen jaren. De special is getiteld “Trouble Don’t Last Always”, en is de eerste van twee afleveringen die vooruit zullen lopen op de start van het tweede seizoen, dat gepland staat voor 2021. De aflevering is geschreven en geregisseerd door de maker van de serie, Sam Levinson.

Euphoria vertelt het verhaal van Rue, een tiener die dagelijks de strijd aangaat met haar drugsverslaving. De thema’s van de serie zijn sterk, waaronder pesten en eetstoornissen, maar ook kwesties rond genderidentiteit.

De speciale aflevering gaat opnieuw over het drama van Rue, die een terugval krijgt nadat ze door Jules is verlaten. We zullen zien hoe ze eerste kerstdag op een bijzondere manier doorbrengt, worstelend met haar eigen problemen, demonen en emoties.

Cast Euforie: wie worden de acteurs in de special

Zendaya zal ook de hoofdrol spelen in de speciale afleveringen. De hoofdrolspeelster in Euphoria won een Emmy Award voor Beste Actrice in een Hoofdrol voor haar optreden in 2020. Met haar 24 jaar was ze de jongste winnaar in de categorie in de Emmy-geschiedenis.

Na haar zien we ook Colman Domingo (die eerder werkte aan de serie Fear the Walking Dead), en verscheen in het eerste seizoen en Hunter Schafer als Jules.

Euphoria speciale aflevering: waar en wanneer te zien

De speciale aflevering werd in de nacht van 6 op 7 december uitgezonden, maar zal ook op 7 december om 23.00 uur te zien zijn op Sky Atlantic en Now Tv.

Now Tv is het streamingplatform van Sky en biedt de mogelijkheid om films, tv-series, maar ook sportwedstrijden en programma’s van de on-demand kanalen te bekijken. Het abonnement is snel en gemakkelijk te nemen, met een internetverbinding van ten minste 2,5 Mbps. Het is een van de haalbare alternatieven voor andere online platforms, naast andere diensten zoals Netflix of Amazon Prime Video.

.