Kindle Paperwhite vandaag voor de helft van de prijs

Amazons e-reader is in de aanbieding voor €89,99, bijna 50% korting op de introductieprijs. En voor boekenliefhebbers is de eerste maand Kindle Unlimited gratis

De Kindle Paperwhite, Amazons e-reader die door velen als een van de beste op de markt wordt beschouwd, is ook een van de vele aanbiedingen van Early Black Friday, het evenement dat vooruitloopt op de eigenlijke Black Friday op 26 november. De Kindle Paperwhite wordt door velen beschouwd als een van de beste e-readers op de markt. De e-commercesite is voor de gelegenheid met een zeer speciale aanbieding gekomen, waarbij de Kindle Paperwhite met 44% wordt afgeprijsd tot €89,99, de laagste prijs ooit voor een e-reader.

Het model in de aanbieding is de Kindle Paperwhite van de 10e generatie met Wi-FI-connectiviteit, 32 GB intern geheugen en reclame. Wat betekent ‘advertentie-ondersteund’? Heel eenvoudig, als de e-boeklezer stand-by staat, worden er advertenties op het scherm getoond. Voor boekenfans is er een extra promotie: het eerste maandabonnement op de Kindle Unlimited-dienst is gratis. Voor de niet-ingewijden: Kindle Unlimited is een soort Amazon Prime Video voor boeken: alle boeken die op Amazon beschikbaar zijn, kunnen worden gelezen zonder een cent te betalen. Na de eerste gratis maand kost de dienst €9,99 per dertig dagen.

Kindle Paperwhite 10e generatie: functies

De Kindle Paperwhite is een van Amazons paradepaardjes en een van de populairste apparaten. De Paperwhite is verkrijgbaar in verschillende versies en is waarschijnlijk het model dat het best bij de gemiddelde gebruiker past. Het heeft een voldoende groot scherm (6 inch) met 300ppi om te lezen alsof het bedrukt papier is en zonder reflecties, zelfs in zonlicht. De Amazon e-reader is ook waterbestendig (IPX8-certificering) en kan zowel op het strand als in het zwembad worden gebruikt. Het aangeboden model heeft een intern geheugen van 32 GB, waardoor u honderden boeken en tijdschriften kunt opslaan. Connectiviteit is alleen Wi-Fi en zoals reeds vermeld in de “met reclame” configuratie. De levensduur van de batterij is altijd een van de beste eigenschappen van de Kindle Paperwhite geweest, en op een enkele lading kunt u meer dan een maand vooruit.

De e-boeklezer stelt de gebruiker ook in staat om het lezen van boeken aan te passen door het lettertype en de lettergrootte te wijzigen en bijzonder interessante passages te markeren door persoonlijke aantekeningen achter te laten. Bovendien kun je met de Whispersync-functie een e-book beginnen te lezen vanaf de e-reader, verder gaan op de smartphone-app en terugkeren naar de e-reader zonder ooit een slag te missen.

Kindle Paperwhite en Kindle Unlimited: Black Friday 2021 korting

De Kindle Paperwhite-actie voor Early Black Friday is erg interessant. De reader is in de aanbieding voor €89,99, 44% minder dan de adviesprijs. Maar dat is niet de enige promotie voor de Kindle Paperwhite: Amazon heeft ook een bundel uitgebracht met een handig hoesje. De prijs van de bundel is €108,98, een besparing van €71 in vergelijking met de aanschaf van de bundel afzonderlijk. De Kindle Paperwhite kan ook in termijnen worden gekocht tegen nul procent rente. De dienst wordt rechtstreeks door Amazon aangeboden: 5 termijnen voor €18 per maand (de optie kan direct op de productpagina worden geactiveerd).

Ook is er, zoals hierboven vermeld, de mogelijkheid om de eerste maand gratis de Kindle Unlimited-dienst te activeren die onbeperkte toegang biedt tot de hele Amazon-bibliotheek, bestaande uit meer dan 150.000 boeken in het Italiaans (5,5 miljoen in totaal).

Om op de hoogte te blijven van de Black Friday 2021-aanbiedingen, klik hier en abonneer je gratis op ons Telegram-kanaal.

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht bij Amazon en/of andere e-commercesites. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.