Echo Dot 3 en Fire TV Stick voor de halve prijs: Amazons topaanbieding

Amazon’s entertainmentkit laat u meer dan €40 besparen op de aankoop van de Echo Dot 3 en Fire TV Stick Lite, twee van Amazons best verkochte producten op Black Friday 2021

Buy-2-get-1 aanbiedingen bestaan niet alleen in fysieke winkels. Zelfs op Amazon, als u door de enorme database bladert, kunt u promoties vinden waarmee u 50% (of meer) op de catalogusprijs kunt besparen. En dezelfde e-commerce gigant, misschien om het einde van de Black Friday kortingen minder als een bijzaak te laten voelen, lanceert een “Entertainment Kit” bestaande uit twee van haar meest succesvolle producten.

Zeker een van de beste post-Black Friday aanbiedingen die je vandaag op Amazon kunt vinden. Concreet bestaat de entertainmentkit die door de e-commercegigant wordt gepromoot uit de derde generatie Echo Dot en de Fire TV Stick Lite, met afstandsbediening met microfoon maar zonder tv-bediening. Een op zijn zachtst gezegd winnend duo, dat tijdens de Black Friday-week al aanzienlijke verkopen registreerde. Zowel de Echo Dot 3 als de Fire TV Stick Lite waren twee van Amazon’s best verkochte producten voor Black Friday 2021 en streven ernaar om met deze topaanbieding toppers te worden.

Ook nodigen we je uit om je te abonneren op het Telegram-kanaal van Libero Tecnologia om op de hoogte te blijven van de beste hi-tech aanbiedingen die op Amazon beschikbaar zijn. De hele dag door ontvang je realtime topaanbiedingen voor smartphones, smart-tv’s, koptelefoons en headsets en tientallen andere producten.

Wat de Echo Dot 3 is: functies en functionaliteit

De kleinste van Amazons slimme speakers heeft alles wat je nodig hebt om naar je favoriete muziek te luisteren, Alex vragen te stellen en alle smart home-apparaten te bedienen die verspreid over je huis staan. Ondanks zijn kleine formaat is de geluidskwaliteit van de derde generatie Amazon Echo Dot ongelooflijk. Abonneer u op audiostreamingdiensten zoals Amazon Music Unlimited  (meld u hier aan voor 3 maanden gratis) en u kunt luisteren naar uw favoriete muziek in ongekende geluidskwaliteit. Maar dit is slechts een van de functies van Amazons slimme luidspreker: dankzij Alexa kunt u domotica-apparaten van alle grote fabrikanten bedienen. Een eenvoudige spraakopdracht volstaat om de stofzuiger te starten, de temperatuur in te stellen en nog veel meer.

Wat de Fire TV Stick Lite is: functies en functionaliteit

De Fire TV Stick is iets groter dan een USB-stick en is een HDMI-dongle die u in uw tv steekt om er een slimme tv van te maken. Het is in feite een minicomputer met een besturingssysteem dat is ontwikkeld door Amazon en waarmee u apps kunt installeren en via Wi-Fi verbinding kunt maken met het web. Zo kunt u films en tv-programma’s streamen zonder het apparaat te hoeven vervangen: sluit de dongle gewoon aan op een van de HDMI-aansluitingen van de tv, volg de configuratieprocedure en download uw favoriete apps.

U kunt films en tv-series streamen van Amazon Prime Video (meld u hier aan en bekijk alles, inclusief de Champions League, 30 dagen lang gratis), Netflix en Disney Plus of uw favoriete tv-programma’s met RaiPlay en Mediaset Play. Of stream muziek met Amazon Music Unlimited of Spotify. Met de afstandsbediening met microfoon krijgt u daarentegen toegang tot de slimme functies van Alexa, dankzij welke u met een eenvoudige spraakopdracht naar content kunt zoeken.

Entertainmentkit Amazon Echo Dot 3 en Fire TV Stick Lite: prijs en korting

Koop de door Amazon samengestelde entertainmentkit en u bespaart een indrukwekkende €44 op de catalogusprijs van de twee apparaten. Dat is een korting van 55%. De aankoop van de Amazon Echo Dot en Fire TV Stick Lite afzonderlijk zou € 79,98 kosten, terwijl de bundel wordt aangeboden voor slechts € 35,98. Een niet te missen promotie, kortom, dankzij welke u niet alleen de apparaten van het slimme huis kunt bedienen, maar u ook gemakkelijk een normale tv in een slimme tv kunt veranderen.

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht op Amazon en/of andere e-commerce. Als u een aankoop doet via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of de andere genoemde e-commerce bedrijven. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.