Een van de beste 65-inch 4K LED Smart TV’s is nu voor de helft van de prijs

Vandaag kan de droom van veel Smart TV-liefhebbers in vervulling gaan: een geweldige LG NanoCell TV met een enorme korting en met een gratis True Wireless hoofdtelefoon

In de overvolle Smart TV-markt zijn er enkele grote namen en producten die consumenten doen dromen. Een van deze prestigieuze namen is LG, wiens assortiment dromerige tv’s zowel OLED- als LCD-(d.w.z. LED-)technologie omvat. In dit laatste segment biedt LG “NanoCell”-panelen aan, directe concurrenten van Samsung’s QLED.

NanoCell-technologie bestaat uit een laag van het displaypaneel, gevormd door microscopisch grote nanocellen (1 nanometer, of één miljardste meter), waar het door LED’s geproduceerde licht doorheen wordt geleid om de afzonderlijke sub-pixels te kleuren. Hoewel deze technologie niet de absolute zwartheid biedt die kenmerkend is voor OLED-schermen, zorgt ze wel voor een hoge helderheid, een uitstekende kleurweergave en een brede kijkhoek. Helaas is LG’s NanoCell, net als Samsung’s QLED-technologie, duur en wordt het toegepast op grotere, duurdere modellen. Voor velen blijft een NanoCell Smart TV van LG dus een droom vanwege het prijskaartje van ruim boven de duizend euro. Tenzij Amazon een afgeprijsd model aanbiedt, zoals zojuist is gebeurd met de LG NanoCell 65NANO806PA Smart TV, die vandaag iets meer dan de helft van de catalogusprijs kost en bovendien nog cadeau krijgt ook.

LG NanoCell 65″ Smart TV: technische specificaties

De 65NANO806PA is een 4K-model met maar liefst 65 inch, een echte kolos met 24,5 kilo en 145x84x44 centimeter in omvang. De 65NANO806PA is een 65-inch 4K-tv, een echte kolos van 24,5 kilo en 145x84x44 centimeter groot. Het is moeilijk om niet op te vallen als je hem eenmaal in je woonkamer hebt geplaatst, niet in de laatste plaats omdat hij een heel mooi ontwerp heeft met zeer dunne randen.

Het paneel wordt aangedreven door een krachtige processor met vier kernen, die ook zorgt voor een effectieve ruisonderdrukking bij kleurweergave en voor het upscalen van beelden in sub-4K-resolutie. Local dimming technologie verbetert het contrast op punten in het beeld waar er een groot verschil is tussen lichte en donkere tinten. Uiteraard is deze Smart TV compatibel met de beeldverbeteringstandaarden HDR, HDR10 Pro en HLG (Dolby Vision ontbreekt).

De maximale resolutie is 4K (3.840×2.160 pixels) met een verversingssnelheid van 60 Hz en een kleurdiepte van 10 bits (één miljard kleuren). Naast de tweede generatie DVB-T2 digitale terrestrische decoder is er ook een satellietdecoder (DVB-S2), vier HDMI 2.0-poorten, twee USB-poorten, een optische digitale uitgang, een LAN-netwerkpoort, en Wi-Fi- en Bluetooth-connectiviteit.

Net als bijna alle nieuwe, zeer dunne Smart TV’s heeft ook dit LG-model een basale en niet erg krachtige audiosectie: twee luidsprekers voor in totaal 20 watt vermogen, zij het met virtueel 5.1 surround sound. De slimme kant vertrouwt op LG’s vertrouwde en betrouwbare WebOS-besturingssysteem, dat compatibel is met alle apps van de huidige streamingplatforms.

LG NanoCell 65″: de Amazon-deal

Dat de LG NanoCell 65NANO806PA een geweldige tv is, die bovendien ook nog eens heel groot en mooi is, zelfs als hij uitstaat, is dus wel duidelijk. Het is een van de beste modellen op het gebied van LED technologie. Dat hij veel geld kost is ook duidelijk: hij kost €1.299.

In het licht hiervan lijkt de huidige aanbieding op Amazon bijna ongelooflijk: de LG NanoCell 65NANO806PA Smart TV is in de aanbieding voor slechts €749 (-€699, -48%).

Maar wat nog ongelooflijker is, is dat de aanbieding ook een gratis cadeau omvat: de LG Tone Free FN6 draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking (ANC), die een catalogusprijs van 149 euro heeft.

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht bij Amazon en/of andere e-commercesites. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce sites. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.