Eno breidt assortiment kantoorapparatuur uit

De ICT-distributeur Eno neemt de kantoor- en gamingstoelen van DXRacer op in zijn portfolio. Gespecialiseerde dealers kunnen ze met onmiddellijke ingang bij de distributeur kopen. Bovendien biedt de distributeur de stoelen aan via LiND (levering voor rekening van derden).

Eno blijft zijn assortiment kantoorapparatuur uitbreiden en omvat de gaming- en bureaustoelen van DXRacer. Dealers konden de stoelen reeds testen op de interne tentoonstelling van vorig jaar. Volgens het bedrijf is de samenwerking tot stand gekomen als gevolg van de goede recensies. “Met DXRacer hebben we een leverancier gevonden die absoluut overtuigend is op het vlak van kwaliteit. Dit is een zeer goede extra business voor retailers, die ze perfect kunnen gebruiken in combinatie met onze LiND-dienst (levering in opdracht van derden). Het meubilair wordt dus rechtstreeks aan de eindklant geleverd,” zegt Michael Waller, Product Manager Tablets & Gaming bij Eno.

DXRacer is een gespecialiseerde fabrikant voor gaming- en kantoormeubilair. Sinds 2020 biedt de fabrikant de tweede generatie Gaming Desk aan in zeven verschillende varianten, van een eenvoudige speeltafel tot een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau. De nadruk ligt op een ergonomisch ontwerp ter ondersteuning van gezondheidsbewust computergebruik.