AVG-producten nu ook via Infinigate

Aan het begin van mei kondigde distributeur ADN aan dat het zakelijke producten van AVG zou gaan distribueren. Nu heeft ook Infinigate een distributieovereenkomst gesloten met de Nederlandse beveiligingsspecialist.

Distributeur Infinigate breidt zijn portfolio voor systeemhuizen en managed service providers uit door de distributieovereenkomst met AVG. Tot de nieuwe zakelijke producten van AVG, die met onmiddellijke ingang ook door Infinigate zullen worden gedistribueerd, behoren de beveiligingsoplossingen AVG Business Security en AVG CloudCare, evenals AVG’s Managed Workplace, dat het zwaartepunt van de distributie zal vormen. Met dit platform voor bewaking en beheer op afstand (RMM) met geïntegreerde afstandsbediening kunnen kanaalpartners de IT-infrastructuur van hun klanten bewaken en beheren.

original.jpg

Andreas Bechtold, Managing Director bij Infinigate Duitsland, breidt portfolio voor systeemhuizen en managed service providers uit.”

Andreas Bechtold, Managing Director bij Infinigate Duitsland, breidt portfolio voor systeemhuizen en managed service providers uit.

“We zien een grote vraag van serviceproviders die op zoek zijn naar een geconsolideerd platform voor beheer en bewaking op afstand om hun diensten te verbeteren door alle benodigde technologieën voor beheerde diensten onder één interface te combineren,” legt Andreas Bechtold, Managing Director bij Infinigate Duitsland, uit. Infinigate hoopt tegemoet te komen aan de vraag naar managed service-oplossingen door AVG’s holistische oplossing aan te bieden.