Enermax stelt pakketten samen voor systeembouwers

Voor het eerst biedt de Taiwanese componenten- en randapparatuurfabrikant Enermax productbundels, elk bestaande uit een ATX midi-tower en een voeding, exclusief aan voor systeemintegratoren.

Enermax heeft een exclusief pakket aan zijn assortiment toegevoegd voor gespecialiseerde dealers. Voor het eerst heeft het in Hamburg gevestigde bedrijf nu twee productbundels in drie verschillende versies in zijn assortiment, dat uitsluitend is ontworpen voor de klantenkring van systeemintegratoren. De drie beschikbare bundels bestaan elk uit een pc-behuizing uit het huidige productassortiment en een bulk schakelende voeding.

De “Gold Bundle” wordt aangeboden, die bestaat uit een Clipeus-behuizing en een 350-watt bulk voeding van Enermax. Voor de behuizing kan de klant kiezen tussen de twee modelversies ECA3210-A en ECA3210-M, die van elkaar verschillen door hun front met acrylglas (A) of stalen gaasvenster (M). De voeding ondersteunt de EU stand-by regeling voor computersystemen ErP (Energy-related Products) Lot 6. De “Platinum Bundle” omvat een Luxuray midi tower (ECA3190-BS) en een 450-Watt bulk voeding van Enermax. Volgens Enermax ondersteunt deze voeding ook de ErP Lot 6 standaard.

26741780

Volgens de fabrikant is er een prijsvoordeel van ongeveer tien procent voor alle bundels in vergelijking met het kopen van de producten afzonderlijk. Systeemintegratoren kunnen de bundels aanschaffen via distributeurs Api, B.com, Devil, Ingram Micro, Sievert & Kau en Wave. Voor vragen kunnen geïnteresseerde assembleurs ook rechtstreeks contact opnemen met het verkoopteam via e-mail of via de gratis hotline 0800/3637629.