Frank Koerver breidt de directie van ACP Köln uit

Frank Koever stapt over van Fritz und Macziol naar ACP Köln. Daar heeft hij als Managing Director de leiding over het Microsoft Competence Centre.

Sinds 1 juli vult Frank Koerver het management aan van ACP Köln, een dochteronderneming van ACP Holding Deutschland. Samen met Willi Prosen is de 41-jarige verantwoordelijk voor het Microsoft Competence Centre en de Technologiedivisie.

Koerver is afkomstig van het in Ulm gevestigde IT-systeemhuis Fritz und Macziol, waar hij laatstelijk verantwoordelijk was voor het bedrijfsgebied van Microsoft. “Met Frank Koerver en Willi Prosen en het nieuwe team van specialisten in Keulen beschikken we nu over de juiste competentie en ervaring om zelfs complexe grootschalige projecten in de Microsoft-omgeving met succes te implementeren,” verklaart Günther Schiller, Managing Director van ACP Holding Deutschland.

Koerver vervolgt: “Met het 360-graden Microsoft-portfolio en de vele gecertificeerde experts is ACP een van de topaanbieders in de Microsoft-omgeving. Het vermogen om klanten op holistische wijze te bedienen biedt enorme groeiperspectieven en is bijna een unique selling point op de markt. Gezien deze vooruitzichten was de beslissing om dit bedrijfsonderdeel van ACP uit te breiden gemakkelijk.” |sm