Infinidat benoemt Phil Bullinger tot CEO

Met Phil Bullinger, CEO, en Alon Rozenshein, CFO, breidt Infinidat, de Israëlisch-Amerikaanse leverancier van opslagoplossingen, zijn executive suite uit. Het doel is om het klantenbestand van het bedrijf verder uit te breiden en daarmee zijn marktaanwezigheid.

Infinidat, een leverancier van opslagoplossingen, heeft Phil Bullinger aan het begin van het nieuwe jaar aangesteld als CEO. Hij heeft tot taak de onderneming door haar volgende groeifase te leiden, het marktadres te optimaliseren en haar aanwezigheid verder uit te breiden. Meest recentelijk was Bullinger senior vice president en general manager van de datacenter business unit bij Western Digital. Daarvoor bekleedde hij dezelfde functie bij Dell EMC, waar hij verantwoordelijk was voor de Isilon-productlijn. Bullinger vervangt daarmee het vorige dubbele leiderschap van co-CEO’s Kariel Sandler en Nir Simon.

Alon Rozenshein, nieuwe Chief Financial Officer bij Infinidat

Alon Rozenshein, nieuwe Chief Financial Officer bij Infinidat

Alon Rozenshein is ook nieuw in de directiekamer als CFO. Rozenshein was het meest recent CFO en COO bij Clarizen, en daarvoor bij Orbit Technologies, Amdocs en HP. De distributeur van het Israëlisch-Amerikaanse bedrijf in Duitsland is Arrow. Het distributiepartnerschap met Exclusive Networks, dat begin 2019 werd gesloten, bestaat niet meer.