Prime Video nieuws aangekondigd op New York Comic Con

Amazon Prime Video gebruikte zijn aanwezigheid op New York Comic Con om nieuwe tv-series aan te kondigen die in de komende maanden naar het streamingplatform komen. Tussen trailers en exclusieve clips konden fans te weten komen wat er nieuw is in hun favoriete tv-serie.

In oktober komt So What Have You Done, een remake van de gelijknamige film uit 1997. Op New York Comic Con gaf de oude cast van de film het stokje door aan de nieuwe personages en beantwoordden ze vragen van fans. In november verschijnt het tweede seizoen van The Wheel of Time, een fantasy-serie die een Amazon Original-product is, en het derde seizoen van de huurmoordenaar Hanna. De seizoensfinale van The Expanse is aangekondigd voor december, terwijl de volwassen fantasy-avonturen animatieserie The Legend of Vox Machina zal moeten wachten tot februari 2022. Hier is wat er nieuw is en wanneer het naar Prime Video komt.

Bekijk al het nieuws dat naar Prime Video komt

What You Did: When It’s Coming

What You Did is de nieuwe Amazon Original-serie die vanaf 15 oktober aanstaande naar het streamingplatform komt. Tijdens New York Comic Con namen de acteurs deel aan een panel, waar ze vragen van fans beantwoordden. De grote verrassing was de aanwezigheid van de originele cast van de film uit 1997, waaronder Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe en Freddie Prinze Jr. De acteurs gaven hun steun aan de nieuwe cast en gaven daarmee officieel het stokje door.

De eerste vier afleveringen van de serie zijn vanaf vrijdag 15 oktober beschikbaar op Prime Video, daarna komt er elke vrijdag een nieuwe aflevering tot de seizoensfinale, die gepland staat voor 12 november.

The Wheel of Time: Wanneer komt het tweede seizoen

Tijdens New York Comic Con werd een exclusieve clip onthuld over Amazon Original’s fantasy-serie The Wheel of Time. Showrunner Rafe Judkins (Agents of S.H.I.E.L.D., Hemlock Grove) was ook aanwezig bij het panel en kondigde de nieuwe castleden voor seizoen twee aan.

De hoofdcast krijgt gezelschap van Ceara Coveney (Dad, The Amazing World of Emma), die fanfavoriet Elayne Trakand zal spelen. Natasha O’Keeffe (Peaky Blinders, Misfits) en Meera Syal (The Kumars at No. 42, Broadchurch) zullen ook aan de serie deelnemen, maar hun rollen zijn nog niet bekendgemaakt. The Wheel of Time is vanaf 19 november te streamen op Prime Video.

Hanna: wanneer seizoen 3 komt

De avonturen van Hanna, gecreëerd door de sinistere Utrax-organisatie en opgeleid tot huurmoordenaar, gaan verder als ze in seizoen drie probeert de Utrax-organisatie van binnenuit te vernietigen met de hulp van haar voormalige vijand.

De hoofdcast zal worden versterkt door acteur Ray Liotta, als Gordon Evans, een gerespecteerde ex-militair en inlichtingenagent die over een ongelooflijke innerlijke kracht beschikt. Afleveringen van Hanna seizoen 3 komen 24 november aanstaande op Prime Video.

The Expanse, de finale: wanneer seizoen 6 komt

In het zesde en laatste seizoen van The Expanse wordt de laatste slag in het zonnestelsel geleverd, met aanvallen van asteroïden op aarde en Mars en veel spanning. De bemanning van de Rocinante dreigt uiteen te vallen, want Chrisjen Avasarala stuurt ex-marinier Bobbie Draper op een geheime missie die het tij van het conflict kan keren.

De langverwachte seizoensfinale wordt vanaf 10 december gestreamd op Prime Video en elke vrijdag komt er een aflevering uit, tot de ontknoping die gepland staat voor 14 januari 2022.

De Legende van Vox Machina: Als het zover is

De Legende van Vox Machina is een fantasy-avonturen animatieserie voor volwassenen, gebaseerd op de personages en avonturen van Critical Role’s eerste tabletop role-playing game (RPG) streaming campagne. De hoofdrolspelers zijn een groep buitenbeentjes met een passie voor knokken en alcohol, die uiteindelijk proberen het koninkrijk Exandria te redden van duistere magische krachten te midden van vaardigheidstests en te overwinnen obstakels.

De serie is een productie van Amazon Studios, Critical Role en Titmouse voor Amazon Prime Video en komt uit op 4 februari 2022.

Schrijf je in op Amazon Prime Video en mis geen enkel nieuwtje

Italiaonline presenteert producten en diensten die online gekocht kunnen worden op Amazon en/of andere e-commerce sites. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce bedrijven. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.