Inter – Barcelona: hoe de wedstrijd te bekijken op tv en gratis streaming

Vanavond om 21:00 uur staat Inter tegenover Barcelona in de laatste wedstrijd van de voorronde van de Champions League: hoe de wedstrijd te bekijken op tv

De belangrijkste wedstrijd van dit prille seizoen, de wedstrijd die Inter kan dienen om al hun kracht te begrijpen. Vanavond om 21:00 uur staat Inter tegenover Barcelona, in de laatste wedstrijd van de voorrondes van de Champions League 2019 – 2020. De wedstrijd wordt uitgezonden op gratis televisie op Canale 5 en op SkySport Uno. Gratis streaming is beschikbaar op Mediaset Play en SkyGo.

Een overwinning zou ervoor zorgen dat Inter de ronde haalt, terwijl ze met een gelijkspel of een nederlaag zouden moeten hopen op een misstap van Borussia Dortmund tegen Slavia Praag. De Nerazzurri staan tegenover een lichtjes gereduceerde ploeg van Barcelona: Messi is niet opgeroepen (de Klassieker is over tien dagen) en Valverde zal veel tweedeklassers op het veld sturen. Dit is een niet te missen kans voor Inter: een doorgang in de ronde en een overwinning tegen Barcelona zou de club niet alleen prestige geven, maar ook extra geld garanderen om in januari opnieuw te investeren.

Inter – Barcelona: aftrap

De aftrap van Inter – Barcelona is vastgesteld op 21:00 uur.

Waar te zien Inter – Barcelona

Inter – Barcelona is te zien op free to air TV op Canale 5 en SkySport Uno, het satellietkanaal. Gratis streaming is beschikbaar op Mediaset Play (registratie vereist) en SkyGo (alleen Sky-abonnees).

Inter Inter – Barcelona

Inter (3-5-2): Handanovic; Godin, De Vrij, Skriniar; D’Ambrosio, Vecino, Brozovic, Borja Valero, Biraghi; Lukaku, Lautaro.

Barcelona (4-3-3): Neto; Wague, Umtiti, Todibo, Firpo; Vidal, Rakitic, Aleñá; Perez, Suarez, Griezmann

.