SAP richt “Midmarket Organisatie” op

SAP Duitsland reorganiseert zich. Daartoe is de organisatie-eenheid Partner en Midmarket overgegaan in twee onafhankelijke business management area’s.

In een post op Linkedin schreef Christian Mehrtens, Senior Vice President Partner Sales bij SAP Duitsland, dat in februari 2021 een nieuwe business management area is gelanceerd “die zich op holistische wijze zal richten op de SAP partnerbusiness in alle sectoren en productgebieden.”

“Ik ben erg blij dat ik dit gebied met mijn teams met onmiddellijke ingang kan uitbreiden en er samen met jullie, beste SAP-partners, voor onze klanten kan zijn”, vervolgde Merthens, verwijzend naar zijn partnergebied.

Taakverdeling

SAP Duitsland reorganiseert zich dus. Daartoe is de organisatorische eenheid Partner en MKB overgebracht naar twee onafhankelijke managementafdelingen. Christian Mehrtens wijdt zich als SVP Partner nu exclusief aan de SAP-partnerbusiness in alle sectoren en productgebieden. Christopher Knörr zal de leiding over de nieuw opgerichte organisatie-eenheid Midmarket op zich nemen en verantwoordelijk zijn voor de midmarket-klanten in Duitsland. Beiden zijn lid van de Raad van Bestuur Duitsland.

Christopher Knörr neemt het roer over

Christopher Knörr leidt de nieuw opgerichte Midmarket-organisatie bij SAP Duitsland.

Christopher Knörr leidt de nieuw opgerichte Midmarket-organisatie bij SAP Duitsland.

Ook heeft SAP vernomen dat Christopher Knörr de leiding van de nieuwe organisatie op zich zal nemen. Knörr is 46 jaar oud en heeft 23 jaar ervaring in de IT-industrie. Na gewerkt te hebben voor PeopleSoft en Oracle, heeft hij 16 jaar voor SAP gewerkt, waaronder verschillende senior management posities. Sinds 2013 staat de manager aan het hoofd van de divisie Customer Experience in Duitsland. In deze functie was hij tevens lid van de Raad van Bestuur. Na drie jaar in Singapore en twee jaar in Barcelona voor SAP, woont hij nu met zijn vrouw en drie kinderen in Wiesloch bij Walldorf.