Hoe StarzPlay toe te voegen aan Prime Video Channels

Amazon lanceerde Prime Video Channels in Italië in november 2020 en onder de kanalen om on demand te kijken is er ook StarzPlay: hoe toe te voegen aan uw aanbod

Een catalogus van films en tv-series met ook in Italië nog niet eerder vertoonde inhoud die maand na maand wordt vernieuwd en uitgebreid. Dat is het aanbod van StarzPlay, het on-demand streamingkanaal dat vanaf november 2020 ook beschikbaar is op Amazons Prime Video-kanalen, evenals Apple TV-kanalen en Vodafone TV Box.

Amazon heeft zijn Prime Video-klanten de mogelijkheid gegeven om toegang te krijgen tot een reeks on-demand streamingkanalen door een extra abonnementsgeld te betalen op Amazon Prime. Een ruim aanbod dat verschillende zenders omvat zoals Infinity Selection, Juventus TV en vooral StarzPlay. Het toevoegen van StarzPlay aan de nieuwe Prime Video Channels dienst is eenvoudig en kan in slechts een paar stappen worden gedaan. Het abonnement kost €4,99 per maand met de eerste 7-daagse gratis proefperiode, maar als je je voor 25 april 2021 aanmeldt, kun je profiteren van de promo en een abonnement afsluiten voor slechts €1,99 per maand gedurende 6 maanden.

Ontdek de films en tv-series van StarzPlay voor een speciale prijs

StarzPlay op Prime Video-kanalen: wat het biedt

Prime Video is het streamingplatform voor films en tv-series dat tot de voordelen behoort die Amazon heeft gereserveerd voor zijn Prime-klanten. In november 2020 besloot het bedrijf zijn aanbod van streaming content uit te breiden en lanceerde het Prime Video Channels: een nieuwe dienst die on-demand films en tv-series van andere kanalen aanbiedt via aanvullende abonnementen.

Daaronder valt ook StarzPlay, dat misschien weinig bekend is in Italië, maar een zeer interessante geschiedenis heeft. De zender werd in 2008 in de Verenigde Staten opgericht via een partnerschap met Netflix, maar werd in 2012 onafhankelijk en volledig eigendom van Starz. Vandaag heeft de service zijn aanbod uitgebreid naar 19 andere landen naast de Verenigde Staten, waaronder Italië.

StarzPlay is ook geland op Prime Video Channels, waar het een uitgebreide catalogus van films en tv-series aanbiedt, waaronder een aantal die nog niet eerder in Italië te zien waren. Elke maand komen er nieuwe films en series bij, wat zorgt voor een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod dat alle soorten gebruikers tevreden stelt.

Hoe voeg ik StarzPlay toe aan Prime Video Channels

Een on-demand kanaal toevoegen aan Prime Video Channels is heel eenvoudig. De eerste stap is om in te loggen bij Prime Video met je Amazon-gegevens, kanalen te selecteren, wat de sectie zal openen die is gewijd aan Prime Video-kanalen, en uit de lijst StarzPlay te kiezen.

Dit zal de pagina openen die is gewijd aan het kanaal en zijn catalogus, waaruit je de film of tv-serie kunt kiezen die je wilt bekijken. Wanneer u een stuk inhoud selecteert, ziet u de boodschap “Inbegrepen bij STARZPLAY voor €4,99/maand aan het einde van de gratis periode”.

StarzPlay: hoeveel kost het en hoe abonneer ik me

Een abonnement op StarzPlay kost €4,99 per maand, bovenop de vergoeding die je betaalt voor Prime Video. Het aanbod omvat een proefperiode van 7 dagen vanaf het moment van activering, tijdens welke alle inhoud van de catalogus gratis kan worden bekeken. Tot 25 april 2021 biedt Amazon een interessante actie aan: u kunt zich de eerste 6 maanden voor slechts €1,99 per maand abonneren op StarzPlay, daarna gaan de kosten terug naar €4,99 per maand.

SStarzPlay op Prime Video Channels: abonnement voor slechts €1,99 per maand gedurende 6 maanden/p>

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht bij Amazon en/of andere e-commercesites. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce sites. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.