Volledig robuuste tablet van Getac

Met de UX10 Tablet presenteert Getac een volledig robuuste mobiele computer die is ontworpen om maximale mobiliteit te bieden aan werknemers in zware werkomgevingen. De tablet is gecertificeerd volgens MIL-STD-810G en IP65, en heeft een display dat helder is tot 1.000 nits.

De UX10 robuuste tablet van Getac is ontworpen om technici in het veld, in de energie-industrie of in het industrieel onderhoud te helpen bij hun mobiele werk. Het compacte apparaat is voorzien van een 10,1-inch full HD-touchscreen met een helderheid tot 1.000 nit. Dit zorgt naar verluidt voor een goede leesbaarheid, zelfs in de volle zon. Het toestel kan worden bediend met een stylus of met handschoenen. De tablet is gecertificeerd volgens MIL-STD-810G en IP65, kan werken in omgevingstemperaturen van -29°C tot +63°C en is bestand tegen een val van maximaal 1,80 meter.

In het geval van schade aan het apparaat, dekt de drie jaar bumper-tot-bumper garantie van de fabrikant ook accidentele schade.

Getac’s tablet is uitgerust met een achtste-generatie Intel quad-core CPU, 8 GB RAM en een 256 GB SSD, en Windows 10 is geïnstalleerd als het besturingssysteem. Via Bluetooth, WLAN en 4G LTE met geïntegreerde GPS kunnen hulpdiensten zelfs op de meest afgelegen locaties communiceren met hun collega’s. De UX10 is ook optioneel verkrijgbaar met verschillende soorten batterijen – van een krachtige batterij voor hele shifts zonder opladen tot een hot-swappable batterij.

De UX10 is ook verkrijgbaar met een breed scala aan accessoires, waaronder een afneembaar toetsenbord, een stevige draaggreep en diverse docking stations voor voertuigen.

Daarnaast kan de industriële tablet worden uitgerust met aansluitingen zoals de RS232-poort. Dit ondersteunt de werking van oudere productieapparatuur. Optioneel is ook een LAN-poort beschikbaar voor directe communicatie met diverse machines en accessoires.

De Getac UX10 moet vanaf augustus 2019 in de winkels te bestellen zijn.