Anime te kijken op Prime Video in november

Amazon’s streamingplatform Prime Video breidt het aanbod van te kijken anime uit in november 2021: wat komt er

De laatste tijd richt Amazon Prime Video zich meer en meer op anime, en heeft het zijn catalogus van Japanse animatie vernieuwd en uitgebreid. In november 2021 komen verschillende anime-films en tv-series naar het streamingplatform.

In oktober debuteerde Lupin III-Part 6, met een nieuw seizoen gewijd aan de gentleman dief waarvan uitgever Yamato Video heeft aangekondigd dat het exclusief op Prime Video zal worden gesimulcast. Belangrijk is ook de samenwerking met de Italiaanse uitgever Dynit, die de komst van nieuwe en interessante titels zou kunnen inluiden. Onder de anime die u in november kunt bekijken, bevinden zich grote klassiekers als Lamu, the Space Girl en andere titels, waaronder de film Demon Slayer, en de tekenfilmseries Bleach, Blade of the Immortal en Psychopass. Hier is waar ze allemaal over gaan.

Kijk je favoriete anime op Amazon Prime video: meld je aan!

Lamu, the Space Girl

De hoofdpersoon van Lamu, the Space Girl is Ataru Moroboshi, een lusteloze middelbare scholier die zich vaak in lastige situaties bevindt en problemen moet oplossen. Zijn vriendin is Shinobu, maar elke gelegenheid is goed om andere vrouwen het hof te maken, totdat een buitenaards wezen thuiskomt en de Aarde dreigt binnen te vallen. Om de planeet te redden moet Ataru in 10 dagen met succes achter de jonge en mooie Lamù, dochter van de Alien Lord, aan. De jongeman slaagt, maar Lamu wordt verliefd op hem en besluit op aarde te blijven om te trouwen.

Demon Slayer – The Mugen Train

Na de animatieserie komt de Demon Slayer – The Mugen Train-film op Prime Video, gebaseerd op de beroemde manga Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba, geschreven en getekend door Koyoharu Gotouge. De hoofdrolspelers zijn Tanjiro, Nezuko, Zenitsu en Inosuke die zich aansluiten bij Rengoku Kyojuro, een van de machtigste zwaardvechters in het demonendodende team dat bekend staat als de Pijler van Vlammen. De groep moet het opnemen tegen een gevaarlijke demon aan boord van de Mugen-trein, die over de sporen der wanhoop raast.

Bleach

Bleach is de tekenfilmserie geïnspireerd op de gelijknamige manga van Tite Kuboa. De hoofdpersonen zijn de 15-jarige student Ichigo Kurosaki, die de speciale gave heeft om geesten te zien, en Rukia Kuchiki, een Shinigami, een soort oosterse entiteit die op de dood wijst. De twee ontmoeten elkaar tijdens de jacht op een kwade geest, Rukia raakt gewond en draagt een deel van haar krachten over aan Ichigo, maar iets gaat niet zoals gepland.

De eerste vijf seizoenen zijn momenteel beschikbaar op Prime Video, met seizoen 6 en 7 van de serie die in januari 2022 komen.

Blade of the Immortal

Blade of the Immortal is een tv-seriebewerking van Hiroaki Samura’s manga, die zich afspeelt in de Edo-periode, een tijdperk van samoerai en ronin. Rin Asano is de dochter van een beroemde samoerai met een dojo-hoofd, wiens familie op brute wijze wordt vermoord door de samoerai cland i Ittoryu. De jonge Rin wil wraak nemen en op een dag ontmoet ze Manji, die besmet is met parasieten die hem onsterfelijk maken, als gevolg van de vloek van een oude heks. Manji zal degene zijn die Rin zal begeleiden bij haar wraak.

Psycho-Pass

Deze animatieserie speelt zich af in 2113, een verre toekomst waarin geavanceerde technologie het mogelijk maakt om de geest van individuen te scannen en hun mentale toestand, neigingen en persoonlijkheden te bepalen. Deze techniek heet Psycho-Pass en wordt gebruikt om de criminaliteitsgraad van elk individu te meten. Wie de test niet doorstaat, riskeert arrestatie of de doodstraf. De hoofdrolspelers van de serie zijn Shinya Kōgami, een Enforcer die de Psycho-Pass gebruikt om misdaad te bestrijden, en Akane Tsunemori, een politie-inspecteur die zich net bij het team heeft aangesloten.

Schrijf je in op Amazon Prime Video en kijk anime voor november 2021

Italiaonline presenteert producten en diensten die online bij Amazon en/of andere e-commercesites gekocht kunnen worden. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of de andere genoemde e-commerce. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.