The Fantastic Corgi is de nieuwe set geanimeerde stickers voor WhatsApp

Er is een nieuwe set geanimeerde stickers gelanceerd door messaging app WhatsApp: hoe download je The Fantastic Corgi.

Stickers zijn geanimeerde stickers die in de loop der jaren aan populariteit hebben gewonnen op WhatsApp. De beschikbaarheid van sets grappige stickers neemt toe en nu is er een nieuwe ster voor stickers: De Fantastische Corgi.

Eerst kwamen er stickers in 2018, daarna herlanceerde WhatsApp met de komst in juni 2020 van geanimeerde stickers. Sindsdien kunnen gebruikers kiezen uit een grote verscheidenheid aan stickersets die ze kunnen gebruiken om hun chats met vrienden op te vrolijken en die periodiek worden bijgewerkt door de ontwikkelaars. Naast het toevoegen van meer geanimeerde stickers aan de reeds gedownloade stickers, kunnen ook nieuwe stickers met veel schattige karakters worden geïnstalleerd.

De Fantastische Corgi: de schattige geanimeerde stickers

De nieuwe set geanimeerde stickers die beschikbaar zijn in WhatsApp-chats voor Android- en iOS-gebruikers heten De Fantastische Corgi en zijn gemaakt door Candice Savira. De hoofdpersoon van deze schattige stickerset is een Corgi hond, die wordt beschouwd als een dwerg hond en waarvan het ras van oorsprong Welsh is. Corgi honden zijn zeer geliefd bij koningin Elizabeth van Engeland, die er een aantal bezit, maar volgens de legende zijn het “betoverde honden” die ook werden aanbeden door feeën en elfen, omdat het wezens zijn die altijd klaar staan om anderen te helpen.

WhatsApp, hoe download je de nieuwe The Fantastic Corgi stickers

Het downloaden van de nieuwe set van The Fantastic Corgi stickers is heel eenvoudig. Nadat je de WhatsApp-app hebt geopend, moet je de chat met je contact openen, vervolgens tik je op het emoji-pictogram en selecteer je het stickerpictogram. In het grijze vak dat wordt geopend, tikt u op het “+”-symbool aan de rechterkant, dat u naar het scherm brengt waar u alle stickers vindt die u wilt downloaden.

Scrol omlaag in de lijst met stickers naar De Fantastische Corgi en tik vervolgens op de pijl omlaag aan de rechterkant, waarmee het downloaden wordt gestart. De nieuwe stickerset wordt dan gedownload, en om de details te controleren kun je rechtsboven op ‘Mijn stickers’ tikken om alle opgeslagen sets te zien, de verschillende stickers in detail te leren kennen, de pakketten te herschikken of zelfs de stickers die je niet meer gebruikt te verwijderen.

WhatsApp: hoe gebruik je The Fantastic Corgi stickers

Het gebruik van The Fantastic Corgi geanimeerde stickers is heel eenvoudig, aangezien ze op een vergelijkbare manier werken als andere geanimeerde stickers. Na het openen van een chat met een contact, kunt u tikken op het emoji icoon en vervolgens op het sticker icoon in de rechterbenedenhoek om de set van geanimeerde stickers te openen. Tik op degene die je kiest om het gesprek leuker te maken en het wordt naar de chat gestuurd.