Hoe je geplande berichten verstuurt met WhatsApp

Download WA Scheduler, een Android-applicatie waarmee je een bericht kunt plannen dat je op een bepaalde tijd via WhatsApp verstuurt

In sommige gevallen kan het vergeten te versturen van een bericht je een vriendschap kosten. Je hebt vast wel een keer in je leven een uitbrander gekregen. WA Scheduler, een app die beschikbaar is in de Play Store, staat klaar om vergeetachtige WhatsApp-gebruikers te helpen.

WA Scheduler stelt je namelijk in staat om met een paar simpele klikken berichten in te plannen voor verzending via de populairste instant messaging applicatie. Dit geldt vooral voor mensen die in hun vriendenkring contacten hebben die een beetje “gevoelig” zijn voor verjaardagen: zo zal het veel gemakkelijker zijn om eraan te denken een berichtje te sturen. En dat is nog niet alles. Met de app kunt u ook het verzenden van video’s, foto’s en GIF’s plannen. Het enige wat u hoeft te doen om botsingen met vrienden en familie te voorkomen, is een contactpersoon kiezen en een specifieke tijd instellen. En de rest wordt geregeld door WA Scheduler.

Hoe WA Scheduler werkt

Zoals we al eerder zeiden, is WA Scheduler vrij eenvoudig in het gebruik. Eerst moet je natuurlijk de Android store openen en de applicatie downloaden. Na de installatie en zodra de app is geopend, vraagt WA Scheduler ons een van onze WhatsApp-contactpersonen te selecteren naar wie we het bericht willen sturen, het tijdstip van verzending en het type bericht. Op dat moment maakt WA Scheduler een herinnering aan, waarmee de applicatie ons er op het gekozen tijdstip aan zal herinneren of we het bericht moeten versturen, door op “Ok” te drukken, of dat we het doorsturen van de inhoud moeten uitstellen, door op “Later” te klikken. Als u dus ook behoort tot degenen die vaak gedwongen zijn om steeds weer een reeks, soms weinig geloofwaardige, excuses te verzinnen om het uitblijven van een bericht te rechtvaardigen, zou WA Scheduler een deel van uw problemen kunnen oplossen. En zelfs een paar vriendschappen redden.