Hoe de Formule 2018

Monte Carlo GP live streaming te bekijken

De eerste races van het seizoen hadden mensen doen denken dat het Formule 1-seizoen 2018 er een van de grote terugkeer van Ferrari zou kunnen zijn. Na de eerste twee overwinningen van het seizoen en de drie opeenvolgende pole positions van Sebastian Vettel, waren alle fans van het Rode Team ervan overtuigd dat dit het jaar was om te komen.

Maar de Grands Prix van Azerbeidzjan en Spanje waren genoeg om de oude hiërarchieën te herstellen: Mercedes en Lewis Hamilton zijn nog steeds de auto en de coureur om te verslaan. Ondanks een gecompliceerde start voor de Silver Arrows heeft de Engelse coureur zeventien punten voorsprong op Sebastian Vettel in de wereldranglijst. Niets onherstelbaars (we zijn nog niet eens halverwege het seizoen), maar Ferrari zal moeten werken als ze de achterstand in het klassement willen goedmaken. En de Grand Prix van Monte Carlo is het perfecte circuit om de comeback te beginnen.

Dit weekend (24-27 mei) vinden in de straten van Monaco de Grand Prix van Monte Carlo 2018 plaats, een van de belangrijkste evenementen op de jaarlijkse Formule 1-kalender. De GP van Monte Carlo, nu een regelmatig terugkerend evenement, biedt altijd grote emoties en veel spektakel. In de smalle straten van het Prinsdom is inhalen zo goed als onmogelijk en wordt het essentieel om van op de eerste rij te vertrekken en de juiste start te nemen. Vorig jaar slaagde Ferrari erin om met de twee Rosse vanaf de eerste rij te starten en de posities voor de hele Grand Prix te behouden. Het doel is hetzelfde resultaat te herhalen. De Grand Prix van Monte Carlo 2018 wordt in zijn geheel live uitgezonden op SkySport met de mogelijkheid om elk moment van het raceweekend live te volgen via streaming. Hier lees je hoe je de Grand Prix van Monte Carlo 2018 live streamt.

Monte Carlo GP 2018: tv-schema’s

In tegenstelling tot alle andere WK-races, vinden de vrije trainingen voor de Grand Prix van Monte Carlo op donderdag plaats. De vrijdag is gewijd aan de sociale evenementen rond de Grand Prix. Voor de fans is de afspraak op donderdag 24 mei om 11.00 uur met de eerste vrije training. De tweede ronde begint om 15.00 uur en eindigt om 16.30 uur. Dan is het weer zaterdag 26 mei met de derde vrije training (die om 12.00 uur begint), terwijl de kwalificatie om 15.00 uur begint. De race gaat zondag om 15:10 uur van start.

Hoe live streaming van de 2018 Formule 1 GP van Monte Carlo te volgen op SkyGo

De 2018 GP van Monaco wordt volledig uitgezonden door het satellietplatform van Sky, dat de televisierechten voor het seizoen 2018 heeft verworven. Voor wie het raceweekend niet vanuit zijn luie stoel thuis kan volgen, is er de mogelijkheid van streaming. Sky maakt het mogelijk om de Formule 1 GP van Monte Carlo 2018 live te volgen via SkyGo, het online platform voor satelliettelevisie. Log in met je Sky-account op SkyGo en stem af op de zenders die de Grand Prix van Monte Carlo van 2018 uitzenden (SkySport 1 en SkySport F1). Je moet wel een abonnement hebben op het sportpakket van Sky.

Hoe kijk je de Formule 1 Grand Prix van Monte Carlo 2018 live streaming op TV8

Naast het satellietplatform van Sky is de Formule 1 ook te zien op de digitale zender TV8, eveneens eigendom van Sky. De meeste races worden echter alleen op uitgestelde basis uitgezonden en zo ook de 2018 Monte Carlo GP . De kwalificatie wordt op zaterdag 26 mei om 20.00 uur uitgezonden, terwijl voor de race de afspraak op zondag om 21.00 uur is. Fans kunnen de Formule 1 Grand Prix van Monte Carlo van 2018 ook gratis live volgen op de website van TV8. Log gewoon in wanneer de kwalificatie of de race wordt uitgezonden om de 2018 Grand Prix van Monaco gratis te bekijken, zonder dat je een maandabonnement hoeft te betalen.