Nieuw partnerprogramma van Reddoxx

Voor de encryptie-oplossing Reddcrypt als kern heeft Reddoxx een eigen programma voor het kanaal ontwikkeld. Daar ontvangen partners commissies en marketingondersteuning als managed service providers en als affiliate partners.

Reddoxx lanceert een nieuw partnerportaal voor de Reddcrypt e-mail encryptie. Geïnteresseerde wederverkopers kunnen zich registreren als zowel managed service- als affiliatepartner. Beide categorieën kunnen naar wens worden gecombineerd en zijn toegankelijk via een gemeenschappelijke toegang. De partners ontvangen elk een levenslange commissie van 35 procent. Daarnaast kunnen zij de Reddcrypt-oplossing gratis gebruiken voor hun eigen e-mailcommunicatie.

Uitbreiding van het portfolio als MSP

Managed service providers (MSP’s) kunnen Reddcrypt gebruiken om extra diensten op te bouwen naast de andere Reddoxx-producten, zoals e-mailarchivering of spam- en virusbescherming. Teksten, afbeeldingen en nieuwsbriefsjablonen staan gratis ter beschikking van de affiliate partners. Het programma is dus niet alleen geschikt voor wederverkopers en systeemhuizen, maar ook voor website-exploitanten of gespecialiseerde IT-dienstverleners die hun klanten en belangstellenden per nieuwsbrief informeren.

Reddcrypt

“Als je met je e-mailaccount overweg kunt, kun je ook overweg met Reddcrypt,” zegt Reddoxx. De encryptie-oplossing is naar verluidt eenvoudig: gebruikers schrijven een e-mail zoals gebruikelijk en encrypteren het bericht vervolgens met één druk op de knop. De gratis web app is ook onafhankelijk van het eindapparaat en werkt met een Windows PC, Linux en MacOS.

Das Dashboard im neuen Portal bietet einen Überblick über alle wichtigen Kennziffern.

Door middel van een centraal dashboard geeft het portaal een overzicht van alle belangrijke kengetallen, zoals het huidige provisieniveau, open uitnodigingen aan potentiële klanten of het aantal bestaande, actieve klanten. In het klantenoverzicht kunnen partners ook details vinden over het licentietype en de vervaldatum. Afhankelijk van de autorisatie kunnen zij verschillende individuele configuraties voor de klanten maken.

Het nieuwe programma is per direct beschikbaar en staat ook open voor dealers en service providers die nog niet eerder met Reddoxx hebben samengewerkt.