Hoe kijk je Inter – Valencia op TV en gratis streaming

Ontdek waar je Inter – Valencia op TV en live streaming kunt kijken op tablets, smartphones en computers

Een andere wedstrijd op internationaal niveau voor Antonio Conte’s Inter. Vanavond om 21:30 uur staan ze tegenover Valencia (een ploeg die zich heeft geplaatst voor de volgende Champions League) in de Naranja Trophy. Het zal een gelegenheid zijn om te zien hoe de Neroazzurri spelers vorderen in hun training, terwijl ze worstelen met de nieuwe tactiek van de Salento coach.

Na een lange periode van wachten, is de Inter voetbalmarkt in volle gang gekomen. De club is ingegaan op de wensen van Conte en heeft Lukaku gekocht van Manchester United voor een bedrag van bijna 80 miljoen euro (inclusief bonussen). Dit is de duurste aankoop in de geschiedenis van Inter en een duidelijk signaal aan hun tegenstanders: Inter wil dit jaar de Scudetto winnen. Lukaku zal echter niet als starter starten: Conte zal opnieuw vertrouwen op Esposito in de aanval en Lautaro Martinez zal dit seizoen zijn debuut maken. Op de flanken is er ruimte voor Candreva en Dalbert, terwijl Gagliardini, Brozovic en Sensi op het middenveld zullen spelen.

Inter tegen Valencia wordt live en exclusief uitgezonden op Nove, een digitaal terrestrisch en satellietkanaal. Fans kunnen Inter tegen Valencia ook gratis streamen op de website van de zender.

Trofeo Naranja, Inter tegen Valencia: schema

Inter tegen Valencia trapt af om 21:30 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in het Mestalla Stadion in Valencia.

De vermoedelijke opstellingen van Inter – Valencia

Valencia (4-4-2): Cillessen; Wass, Garay, Diakhaby, Gaya; Soler, Parejo, Kondogbia, Guedes; Rodrigo, Gameiro. Coach Marcelino

Inter (3-5-2): Handanovic; D’Ambrosio, De Vrij, Skriniar; Candreva, Gagliardini, Brozovic, Sensi, Dalbert; Esposito, Lautaro. Coach Conte

Hoe kijk je Inter – Valencia op tv

De tv-rechten voor de Trofeo Naranja tussen Inter en Valencia zijn verworven door Nove, een zender die zowel via satelliet als digitale etherkanalen te ontvangen is.

Hoe kijk je Inter – Valencia live streaming gratis

Negolfans die aan zee zijn, kunnen Inter – Valencia gratis streaming bekijken op de website van Nove. U hoeft zich niet te registreren of een abonnement te nemen.

Om Inter – Valencia streaming te kijken, moet u de browser van uw PC of smartphone openen en de URL van de Nove-website invoeren. Zodra de startpagina is geladen, klikt u op het menu-item “Live streaming” en de live-streaming van het tv-kanaal wordt geopend.