Amazon Prime Video heeft nu een nieuw kanaal

Italië is de eerste markt buiten de VS waar Discovery+ programmering ook naar Amazon Prime Video komt. Here’s what’s on.

Amazon Prime Video breidt zijn zenderpakket uit met een smakelijke toevoeging voor tv-fans. Discovery+, de streamingdienst van de Discovery Group die zich richt op real-life entertainment, is een sector die grote delen van het publiek aanspreekt dankzij de directe en boeiende stijl, en bestrijkt een breed scala aan onderwerpen.

Met zijn komst naar het streamingplatform, en te bekijken via Amazon Fire TV-apparaten, evenals mijn Fire TV edition smart TV, zal het alle geïnteresseerde kijkers in staat stellen om in all-round entertainment te duiken, met een fris en gemakkelijk toegankelijk aanbod. discovery+ is sinds 4 januari beschikbaar in Italië met een bibliotheek van programma’s die een verleidelijke sectie vol podcasts bevat, waaronder programma’s zoals dat van Daria Bignardi, L’Assedio, of Fratelli di Crozza.

Discovery+, wat is het aanbod

Zoals gezegd is de programmering van Discovery+ gericht op real life entertainment en non-fictie content, d.w.z. alle programma’s met een jonge en directe stijl, zoals reality shows en series gericht op lifestyle. Met name gaan op 7 juni de eerste afleveringen van start, waaronder de zeer populaire dating reality shows Love Island en Marriage at First Sight Italy.

Dit is een heterogeen voorstel dat er dus niet voor terugschrikt om andere grote namen in de sector uit te dagen met de mogelijkheid om zowel thuis als onderweg van hun favorieten te genieten. Met lichtere formats, veel sport door de integratie van Eurosport (1 en 2) in een van de beschikbare pakketten, en met Discovery+ Originals gecreëerde containers, zijn er tal van nieuwe mogelijkheden die de nieuwsgierigheid van de gebruikers kunnen wekken.

Het pakket bevat ook alternatieven voor jongere kijkers, zoals Frisbee, en meer gericht aanbod voor autoliefhebbers (Motor Trend), natuurliefhebbers (BBC Planet Earth en Animal Planet) of kookliefhebbers (Food Network).

discovery+, richt de blik op de toekomst

Met de komst op Amazon Prime Video Channels laat discovery+ zien dat het zijn werkterrein wil verbreden, met een gediversifieerd aanbod dat is gebaseerd op een mix van elementen die door het grote publiek worden gewaardeerd. “De lancering van discovery+ op Amazon Prime Video Channels in Italië, de eerste markt buiten de VS, is een verdere demonstratie van wat de wereldwijde CEO van Discovery, David Zaslav, onlangs zei over de Italiaanse activiteiten bij de presentatie van de eerste kwartaalcijfers aan analisten: een ontwikkelingsstrategie op lange termijn gebaseerd op een solide en aanzienlijke aanwezigheid en kennis van de markt, aantrekkelijke originele content, sterk lokaal talent, vakkundig management en een steeds breder bereik voor onze merken,” aldus Alessandro Araimo, CEO van Discovery Italia.

discovery+, hoe het kanaal te volgen

Het discovery+-kanaal kan worden gevolgd na een abonnement, rechtstreeks op het Amazon Prime Video-platform, tegen een kostprijs van 3,99 euro per maand. Er is ook een andere toegangsmethode beschikbaar, die toegankelijk is via de Kanalen, die het aanbod van Eurosport bevatten, voor een prijs van 7,99 euro per maand.

Teken nu in op Amazon Prime Video en blader door de beschikbare Kanalen

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht bij Amazon en/of andere e-commercesites. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of de andere genoemde e-commerce. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.