Hoe de Tour de France 2017 live streaming te bekijken

Dankzij de technologie zal het mogelijk zijn om de Tour de France 2017 live streaming te bekijken op zowel uw smartphone als uw computer. Zo

De Tour de France is de belangrijkste en meest bekeken wielerwedstrijd ter wereld, vooral op televisie. Italiaanse fans hebben verschillende mogelijkheden om de Tour de France 2017 in live streaming te volgen: in feite zijn de rechten gekocht door Rai, maar, zoals al gebeurd is met de Giro d’Italia 2017, zal Eurosport ook de etappes van de Grand Boucle uitzenden in live streaming op SkyGo en Premium Play platforms.

De Tour de Fance 2017 belooft een van de meest interessante van de afgelopen jaren te worden. De grote favoriet is altijd hij, Chris Froome, winnaar in de laatste twee jaar. Maar in deze editie is de concurrentie hevig: de nummer 1 uitdager is Richie Porte, de voormalige knecht van Chris Froome, die dit jaar alles heeft ingezet op de gele trui (het herkenningsteken van de eerste in het klassement). Nairo Quintana zal ook aanwezig zijn in de Grand Boucle: na het harde werk van de Giro d’Italia (en een tweede plaats in het algemeen klassement), zal de Colombiaan proberen Chris Froome in de bergetappes in de problemen te brengen. Onder de outsiders is er onze Fabio Aru: de Sardijnse renner, kersvers Italiaans kampioen, is klaar om zijn beste beentje voor te zetten om de gele trui terug te halen in de Bel Paese.

Zoals altijd zullen de eenentwintig etappes van de Tour de France 2017 voor verrassingen en emoties zorgen, ook al zijn de bergetappes in vergelijking met de laatste jaren een stuk minder. Van de grote bergen die zullen worden bedwongen, zijn de Col du Galibier en de Col d’Izoard het vermelden waard. Om er zeker van te zijn dat je geen minuut mist van de 2017 Tour de France, lees je hier hoe je deze live streaming kunt volgen.

Hoe kijk je naar de 2017 Tour de France live streaming op RaiPlay

Na de volledige verslaggeving van de 2017 Giro d’Italia, is Rai klaar om ook de 2017 Tour de France uit te zenden. Voor wielerliefhebbers is de publieke omroep nu een referentiepunt geworden. Naast Rai 3 en RaiSport zal het mogelijk zijn om de Tour de France 2017 gratis live te volgen op het RaiPlay-platform. Nadat u op de site van de staatstelevisie bent geweest, hoeft u alleen maar af te stemmen op Rai 3 (de officiĆ«le zender van de Tour de France 2017): de live-etappe begint in de vroege namiddag. Voor de fans is er ook de mogelijkheid om het uitgebreide programma te volgen dat tijdens de lunchpauze op RaiSport wordt uitgezonden. Ook in dit geval zal het mogelijk zijn om het in live streaming te volgen.

Hoe kijk je de Tour de France 2017 in live streaming op Eurosport

Voor het eerst in zijn geschiedenis zal Eurosport alle eenentwintig etappes van de Tour de France 2017 van de eerste tot de laatste kilometer live volgen. Voor fietsliefhebbers is dit een niet te missen kans. Behalve live op tv zal het ook mogelijk zijn om de Grand Boucle in streaming te volgen op de platforms SkyGo en Premium Play. Livestreaming van de Tour de France 2017 is gratis, maar je moet wel een abonnement op het sportpakket hebben, zowel voor satelliet-tv als Premium.

Om de Grand Boucle 2017 in streaming op SkyGo te bekijken moet je inloggen met je profiel en vervolgens het Eurosport-kanaal selecteren.

Om de Tour de France 2017 in live streaming op Premium Play te bekijken, is de procedure zeer vergelijkbaar: na het inloggen op het platform, moet je afstemmen op Eurosport en dat is het.