Hoe aanmelden bij Instagram met of zonder account

Als je je wilt aanmelden bij Instagram met een account, moet je een eigen profiel aanmaken en je gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Als u geen account hebt, is er Webstagram.

Wondert u zich af hoe u zich kunt aanmelden bij Instagram? In deze gids leggen we stap voor stap uit hoe je toegang krijgt tot de populairste fotodeeldienst, met of zonder account. U kunt zelfs toegang krijgen tot Instagram als u niet geregistreerd bent en u kunt de profielen van andere mensen bezoeken zonder de app op uw smartphone geïnstalleerd te hebben. Maar laten we in volgorde te werk gaan. Laten we eerst eens kijken hoe je je kunt aanmelden bij Instagram met je wachtwoord en daarna hoe je je kunt aanmelden zonder account.

Hoe aanmelden bij Instagram

Laten we het eens hebben over hoe je je aanmeldt bij Instagram en de stappen die je moet nemen om foto’s en video’s te kunnen delen met dit sociale netwerk. Eerst moet je de Instagram app downloaden op je mobiele telefoon. Ga naar de winkel volgens het type telefoon dat je hebt, zoek naar Instagram en download het. Ben je klaar? Goed, ga nu terug naar het hoofdmenu van je toestel en druk op het Instagram icoon. U zult nu een scherm zien verschijnen en u zult moeten selecteren waar staat Heb je geen account? Meld u aan en volg de stappen.

U hebt verschillende mogelijkheden om u aan te melden bij Instagram. U kunt uw e-mailadres, uw telefoonnummer of uw Facebook-account gebruiken. Als u zich wilt aanmelden met uw e-mailadres of telefoonnummer, moet u klikken op Aanmelden met uw e-mailadres en telefoonnummer. In het scherm dat opent, kiest u E-mail of Telefoon en vult u het veld met uw e-mailadres of telefoonnummer in. Druk vervolgens op Volgende en vul het formulier in met de gevraagde gegevens. Als je alles hebt ingevoerd, druk je op Volgende, stel je de gebruikersnaam in die je wilt gebruiken en druk je nogmaals op Volgende om de registratie te voltooien.

Als je er daarentegen voor kiest om via Facebook toegang te krijgen tot Instagram, druk je op de daarvoor bestemde knop, geef je de vereiste toestemming, stel je je profielfoto en gebruikersnaam in en je bent klaar.

Hoe krijg je toegang tot Instagram zonder wachtwoord

Nu gaan we het hebben over hoe je toegang krijgt tot Instagram zonder wachtwoord. Er is een ad hoc-hulpmiddel, WEBSTAGRAM genaamd, waarmee u de gewenste profielen kunt bezoeken, foto’s en video’s kunt zoeken en downloaden. Om de dienst te gebruiken, logt u gewoon in op de WEBSTAGRAM-website vanaf uw pc of smartphone. Als u een profiel wilt vinden, gebruik dan het zoekveld. Als u een foto of video wilt downloaden die u interesseert, klikt u op de post met de inhoud die u bevalt. Er verschijnt dan een link met het woord Download, klik erop en je hebt de foto of video die je wilt.

Maar het gebruik van WEBSTAGRAM heeft beperkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld niet de privé-inhoud van een profiel bekijken, maar alleen de openbare berichten. Een andere beperking is dat Instagram-verhalen alleen via de app kunnen worden bekeken en dus niet via WEBSTAGRAM.

Nu is het aan jou om te kiezen hoe je Instagram wilt benaderen met of zonder account.