Hoe je Tellonym op Instagram zet: stap-voor-stap instructies

Met de app Tellonym kun je anoniem vragen stellen en antwoorden krijgen: hoe deel je de posts van de app op Instagram.

Tellonym is de anonieme vragen-app die populair is bij jongeren en de resultaten kun je delen met je volgers op Instagram. Delen kan zowel vanaf smartphones als tablets door het gebruik van beide apps in een paar eenvoudige stappen.

De app die in 2016 het levenslicht zag, trekt de aandacht van jongere mensen en groeit snel, hoewel je minstens 17 jaar oud moet zijn om hem te gebruiken, en is beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten in de relevante app stores. Na het aanmaken van een account kunnen mensen anoniem berichten uitwisselen over de meest uiteenlopende onderwerpen en deze vooral ook delen met hun vrienden via andere sociale apps zoals Facebook, Twitter en Instagram. Met name in het geval van Instagram kunnen gebruikers kiezen of ze hun Tellonym-profiel willen delen via de link in hun Instagram bio, of de content direct in hun verhalen of posts willen opnemen.

Hoe zet je Tellonym in je Instagram bio

Gebruikers die Tellonym hebben gedownload en een eigen account hebben aangemaakt, kunnen dit delen met hun volgers op Instagram via de link in de bio van de sociale app van Mark Zuckerberg. De procedure op smartphones en tablets is hetzelfde en zeer eenvoudig.

Na het inloggen bij Tellonym, tikt u op het profielpictogram in de rechterbenedenhoek en opent u het scherm op uw apparaat. Als u op het pictogram “Profiel delen” tikt, wordt een pop-upvenster geopend met de link naar uw profiel en de sociale apps waarop u deze wilt delen.

Met de laatste opties onderaan kunt u de link toevoegen aan uw bio, zowel voor Instagram als Twitter. Nadat je de link naar je profiel ingedrukt hebt gehouden om hem te kopiëren, selecteer je linksonder het item “Instagram bio”, waarmee je je Instagram-profiel opent om de gekopieerde Tellonym-link rechtstreeks in het gedeelte “Website” van het sociale netwerk te plakken. Als je de link hebt geplakt en de wijzigingen hebt opgeslagen in je Instagram profiel, ben je klaar.

Hoe zet je Tellonym in stories op Instagram

Ook om Tellonym in stories te zetten, zul je eerst de Tellonym link in je Instagram bio als Website moeten hebben gezet. Vervolgens moet je de Tellonym-app openen en inloggen op je account, op het deelpictogram “Profiel delen” tikken en in het pop-upvenster Instagram selecteren.

Er opent zich een nieuw scherm op je Instagram-profiel waarin je je eigen vraag of Tell kunt schrijven om met volgers te delen, want de tekst “Stuur me Tells – link in bio” wordt automatisch weergegeven. Het enige wat je nog hoeft te doen, is het Instagram-verhaal plaatsen en wachten op de reacties van je volgers.

Hoe zet je Tellonym in posts op Instagram

Voor gebruikers die hun Tell in Instagram posts willen delen, is de procedure heel eenvoudig. Aangezien berichten geen klikbare links hebben, moet de link naar je Tellonym profiel worden opgenomen in de link in de bio. Wanneer u een bericht met foto’s of video’s maakt, kunt u uw Tell in het bijschrift opnemen en uw volgers uitnodigen om op de link in de bio te klikken om de andere app te openen en de vraag te beantwoorden.