DAZN1 op Sky: hoe u het activeert en wat u kunt kijken

Sinds 20 september is het nieuwe kanaal DAZN1 op Sky: hier is wat het uitzendt, hoeveel het kost en wat u moet doen om het gratis te activeren

Sinds 20 september is het nieuwe kanaal DAZN1 actief op Sky, beschikbaar op 209 van het satellietplatform. Het kanaal is tot stand gekomen dankzij de overeenkomst tussen Sky en DAZN en biedt satellietklanten de mogelijkheid om het beste van de programmering on demand te bekijken. Het is een win-win deal voor beide spelers: Sky zal in staat zijn om alle Serie A wedstrijden uit te zenden, terwijl DAZN in staat zal zijn om haar content naar een breder publiek te brengen.

Om DAZN1 te activeren moet je verbinding maken met het Do It Yourself gedeelte van je Sky account en een vrij eenvoudige geleide procedure volgen: in iets meer dan vijf minuten kun je het nieuwe kanaal activeren. Sky heeft een speciale prijs gereserveerd voor haar klanten: voor degenen die ten minste drie jaar geabonneerd zijn op SkySport en SkyCalcio is DAZN 1 gratis, de kosten van het abonnement zullen worden betaald door de satelliet-omroep. Voor alle anderen is de gesubsidieerde prijs €7,99 per maand, in plaats van €9,99. Hier leest u hoe u DAZN1 gratis kunt bekijken op Sky.

Hoe DAZN1 activeren op Sky

Om het DAZN1-kanaal te activeren staat de procedure online. U moet verbinding maken met uw Doe-Het-Zelf-gedeelte op de Sky-website of via de app.

De stappen zijn vrij eenvoudig. U moet uw inloggegevens invoeren om toegang te krijgen tot uw Sky account. Ga naar het Doe-Het-Zelf gedeelte, klik op Promoties en vervolgens op Sky-DAZN Aanbieding. Op dit punt moet je je telefoonnummer invoeren om de promotiecode te ontvangen en een link naar de DAZN website, waar je de registratie moet starten. Zodra u al uw persoonlijke gegevens en de promotiecode heeft ingevoerd, kunt u het DAZN1-kanaal gratis bekijken.

Diegenen die al een DAZN-account hebben, moeten hun profielgegevens en de promotiecode die Sky tijdens het registratieproces heeft gestuurd, invoeren. Het zal aan het on-demand platform zijn om de kosten van het maandelijkse abonnement te veranderen van €9,99 naar €7,99 of gratis, al naar gelang het geval.

Wat DAZN1 uitzendt

Sky-klanten kunnen blij zijn: DAZN1 zal de drie Serie A 2019 – 2020 wedstrijden van DAZN uitzenden en twee Serie B wedstrijden. Daarnaast zal het beste van de programmering van het on-demand platform te zien zijn: Linea Diletta, het programma met exclusieve interviews onder leiding van Diletta Leotta, de Spaanse La Liga, Ligue 1, het wereldkampioenschap rally, de belangrijkste wedstrijden van de UFC en het boksen.

Hoeveel kost DAZN1

Dankzij Sky Extra, de dienst die trouwe klanten van Sky beloont, kunnen degenen die al minstens drie jaar een abonnement hebben op Sky Sport en Sky Calcio het DAZN1-kanaal gratis activeren: de satellietzender betaalt het abonnement voor ons.

Voor alle anderen is de prijs echter €7,99 per maand, in plaats van de €9,99 per maand van het DAZN-abonnement.