Hoe Juve – Ajax live te kijken

Zoek uit waar je Juve – Ajax live streaming Champions League wedstrijd gratis kunt kijken op smartphones, computers en tablets

Een overwinning om de Champions droom voort te zetten. Vanavond staat Juventus in het Allianz Stadion in Turijn tegenover Ajax, een wedstrijd die geldt voor de return leg van de kwartfinales van de Champions League 2018-2019. Na het 1-1 gelijkspel in de eerste leg hebben de Bianconeri slechts een 0-0 gelijkspel nodig om de ronde te halen, maar Oranje heeft bewezen een taaie tegenstander te zijn. Het dynamische voetbal van Ten Hag maakte het voor Juventus moeilijk om op voorsprong te komen, maar de positieverdediging van de Bianconeri hield stand.

Vanavond moet Juventus een ander spel spelen en proberen om ten minste een paar doelpunten te maken. En om dat te doen, zullen ze in de aanval worden geleid door Cristiano Ronaldo, de coach met 127 doelpunten in de Champions League. De Portugese aanvaller is volledig hersteld van zijn spierblessure en is klaar om opnieuw indruk te maken. Juventus heeft echter formatieproblemen. Chiellini is nog niet hersteld en ook Mandzukic zal de wedstrijd missen vanwege een peesprobleem. Rugani zal het vertrouwen krijgen in de verdediging, terwijl Dybala-Kean aan de bal zal zijn in de aanval. Ajax zal het moeten stellen zonder Tagliafico, die is gediskwalificeerd, terwijl De Jong twijfelachtig is vanwege een spierprobleem.

Juventus tegen Ajax is een exclusief Sky-programma en wordt live uitgezonden op SkySport Uno (kanaal 201). Hier leest u hoe u Juve – Ajax live streamt op SkyGo.

Juve – Ajax: tijd en waar te zien op tv

Juve – Ajax trapt af om 21:00 uur. De wedstrijd is alleen te zien op SkySport Uno (Sky kanaal 201). Er zal geen live verslaggeving zijn op Rai zenders. Juve-fans kunnen Juve – Ajax live volgen via SkyGo.

Waar te bekijken Juve – Ajax live streaming op SkyGo

Weer een in of uit wedstrijd voor de Bianconeri. Het doel van het seizoen is de Champions League en de overwinning komt ook door moeilijke wedstrijden zoals de eerste leg tegen Ajax. Als je de wedstrijd niet op tv kunt zien, kun je Juve – Ajax live streamen op SkyGo, het on-demand platform van Sky.

Om SkyGo te gebruiken moet je een Sky-abonnee zijn, een account hebben op de Sky-website en een van de ondersteunde apparaten gebruiken (smartphone, computer en tablet). De SkyGo-app kan worden gedownload van de website van Sky of in de Google Play Store en App Store.

Om Juve – Ajax Champions League te streamen moet je SkyGo starten, je inloggegevens invoeren en op TV-kanalen klikken. Een tabblad wordt geopend met alle kanalen die beschikbaar zijn voor streaming op Sky en u moet naar beneden scrollen totdat u SkySport Uno vindt. Selecteer vervolgens het kanaal en druk op het pictogram “Play”: binnen enkele seconden begint de Juve – Ajax streaming.

Als u geen Sky-abonnement heeft, kunt u Juve – Ajax live volgen op de Virgilio Sport website.