Hoe maak je aangepaste emoji

Dankzij de website EmojiBuilder kun je aangepaste emoji maken die je meteen kunt delen op je sociale netwerken en messaging-apps

Als emoji je ding zijn, waarom zou je dan niet je eigen emoji maken? Ja, u leest het goed, we hoeven geen applicaties en programma’s van derden te downloaden om grappige gezichten en symbolen te versturen. U kunt uw eigen emoticons ontwerpen voor gebruik in chatrooms dankzij de EmojiBuilder website.

Als u eenmaal bent verbonden met de EmojiBuilder website kunt u beginnen met het aanpassen van uw eigen gezichten. De site is uiterst intuïtief, ook al is hij in het Engels. Gezichten, dieren, producten en voorwerpen zijn onderverdeeld per categorie en u kunt ze allemaal vinden door in het menu te bladeren. Het mooie van EmojiBuilder is dat je twee of meer emoji tegelijk kunt combineren. We kunnen bijvoorbeeld een grappig gezicht maken dat watermeloen eet of een man die met zijn hond speelt. Als we ons “kunstwerk” af hebben, kunnen we het ook delen met onze vrienden via de sociale media en berichtentoepassingen die we het meest gebruiken.

Hoe maak ik een emoji

Op dit punt is de vraag voor emoji-liefhebbers: hoe kan ik een gepersonaliseerde emoticon maken met EmojiBuilder? Eenvoudig, eenmaal verbonden met de site zullen we een wit deel van de pagina vinden, en dat zal ons “schoolbord” zijn, terwijl we aan de rechterkant een klein menu zullen vinden. Het eerste deel, genaamd “Clear Canvas” wordt gebruikt om het werkblad op te schonen als de smiley die we hebben gemaakt ons niet bevalt. Daaronder staat de knop “Opslaan als PNG”. Dit is de knop die moet worden ingedrukt wanneer het werk is voltooid om het project op te slaan. En de laatste sectie is “Categorieën”, d.w.z. de symboolcategorieën, onderverdeeld in: Gezichten, Harten en Symbolen, Voorwerpen, Voedsel, Natuur en Dieren en lichaamsdelen (handen, oren, armen enzovoort). Om aan de slag te gaan, selecteert u een gezichtje of een ander symbool uit de categorieën en gebruikt u de muis om elk emoji-element te selecteren en te verplaatsen. Van elk element kunnen we elk detail selecteren en verplaatsen. Bijvoorbeeld van een gezicht kunnen we wenkbrauwen, mond, ogen enzovoort wijzigen. In de praktijk zal er dankzij EmojiBuilder geen grens zijn aan onze verbeelding en kunnen we de meest bizarre en grappige emoji maken.

.