Beste powerbanks voor laptops

Met een krachtige powerbank kunt u uw laptop en andere mobiele apparaten tegelijk opladen. Bekijk de beste en meest efficiënte modellen.

Steeds meer mensen werken tegenwoordig onderweg met hun laptop, maar de batterij gaat maar een paar uur mee, waarna u moet opladen om te voorkomen dat uw computer afsluit. Toch kan het vinden van een stopcontact een echte uitdaging zijn, maar door een extra oplader te kopen kunt u elk ongemak vermijden en niet alleen uw notebook opladen, maar ook uw telefoon, smartwatch en tablet. In deze gids hebben we de beste powerbanks voor laptops uitgezocht, met een verzameling van de meest interessante modellen voor waar voor je geld.

Welke powerbank voor laptops kopen

Een draagbare oplader voor een smartphone kopen is vrij eenvoudig, maar voor een notebook moet je een paar vereisten controleren. Allereerst moet de powerbank compatibel zijn met de technische specificaties van de pc, dus controleer de spannings- en stroomgegevens die op de originele lader staan vermeld, zichtbaar onder het kopje output. Vermenigvuldig deze gegevens om het vermogen in Watt te verkrijgen, en u zult in staat zijn om het juiste apparaat te kiezen voor mobiel opladen.

In elk geval moet het vermogen van de powerbank gelijk zijn aan of groter zijn dan dat van de laptop, anders zal deze niet in staat zijn om de autonomie te herstellen. Het is ook belangrijk om te kijken naar de connectiviteit, want als uw computer een USB Type-C poort heeft zal deze zonder probleem compatibel zijn, anders zult u moeten kijken hoe u de twee apparaten kunt integreren, eventueel met behulp van een geschikte adapter. Tot slot is een hoog vermogen essentieel, aangezien laptops veel meer stroom verbruiken dan smartphones, dus kies voor modellen met een capaciteit van ten minste 20.000 mAh of meer.

Beste Laptop Power Banks

Nu ze onmisbaar zijn geworden, niet alleen voor het opladen van laptops maar ook smartphones, smartwatches en tablets, zijn hier de beste laptop power banks die je op de markt kunt kopen.

Anker PowerCode Speed

De Anker PowerCode Speed is een laptop powerbank met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, een apparaat voor het opladen van Windows-notebooks, MacBooks, tablets, Android- en iOS-smartphones. Het vermogen is 10000 mAh, met ultra-compacte vormgeving en Ultra Delivery systeem om één connector te gebruiken met alle apparaten. Deze draagbare oplader heeft twee USB Type-C poorten en een normale, aan te passen aan elk elektronisch apparaat met een vermogen van maximaal 22,5W.

Krisdonia

Een geweldige powerbank voor laptops is de Krisdonia, met een vermogen van 25 duizend mAh en compatibel met Windows en MacBook, maar ook met Android en iOS smartphones en tablets. Dit apparaat heeft een USB Type-C-poort, een gelijkstroomingang en twee USB-poorten met Quick Charge-systeem, met de mogelijkheid om de nominale spanning aan te passen van 5 tot 20 V. Het is een compacte en vrij lichte draagbare lader, met een digitaal LED-display dat de laadstatus aangeeft voor de resterende levensduur van de batterij, met Pass Through-technologie waarmee u zowel de powerbank als andere apparaten tegelijkertijd kunt opladen.

BatPower PDE 2

Tussen de beste powerbanks voor laptops vinden we de BatPower PDE 2, een high-end product met een vermogen van 26.800 mAh. De lader is compatibel met Microsoft-laptops, Apple-notebooks, Lenovo, HP, Dell, Asus, Acer en LG, met een USB Type-C-poort tot 20V en 60W en een standaard USB-poort tot 12V en 24W, de laatste voor het opladen van smartphones en tablets. Het is een robuust en efficiënt model, met een kortsluitbeveiligingssysteem, compact ontwerp en volledig pc-laden met de belangrijkste computers op de markt.

Litionite Dragon

Een echt topmodel is de Litionite Dragon powerbank, een draagbare oplader voor notebooks, smartphones en tablets met 130 W vermogen en 60 duizend mAh capaciteit. Hij is uitgerust met een digitaal display, 2 USB-poorten met Quick Charge-systeem en een USB Type-C-poort, met een supersterke aluminiumstructuur en de mogelijkheid om tegelijkertijd zowel de powerbank als de apparaten op te laden. Na slechts 1 minuut inactiviteit schakelt het zichzelf uit om het energieverbruik te optimaliseren en de levensduur van de batterij te verlengen, met ondersteuning voor snelladen.

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht bij Amazon en/of andere e-commerce. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce websites. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.