Hoe zie je Dortmund – Inter Milan op tv en streaming Sky en Mediaset

Borussia Dortmund – Inter Milan is een van de belangrijkste wedstrijden van de vierde dag van de Champions League: hier is hoe je de wedstrijd op tv en streaming kunt zien

Na de grote overwinning van twee weken geleden, vliegt Inter Milan naar Dortmund om het op te nemen tegen Favre’s Borussia, in de wedstrijd die hoogstwaarschijnlijk de kwalificatie voor de ronde van 16 zal beslissen. De wedstrijd wordt vanavond om 21:00 uur gespeeld in het Signal Iduna Park en maakt deel uit van het pakket wedstrijden dat door Mediaset is aangekocht en gratis wordt uitgezonden op Canale 5. U kunt de wedstrijd ook op TV volgen op SkySport Uno (201) en Sky Sport 252. Gratis streaming van Borussia Dortmund – Inter is beschikbaar op Mediaset Play.

Voor Inter is het de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Conte speelt voor het eerste doel van het seizoen: kwalificatie voor de Champions League ronde van 16. Inter mag niet verliezen: een nederlaag zou de bijna mathematische exit uit de groep betekenen. Daarom vertrouwt Conte op de mannen die tot nu toe in de beste vorm leken te zijn. Godin is terug in de verdediging in plaats van Bastoni, terwijl Sensi terug is op het middenveld na een blessure die hem meer dan een maand aan de kant hield. In de aanval, het duo Lautaro Martinez – Lukaku. Borussia Dortmund heeft veel twijfels over zijn opstelling: Reus is nog niet hersteld en zou op de bank kunnen beginnen. Favre vertrouwt op de verbeeldingskracht van Sancho en de concreetheid van Witsel in de achterste linie.

Hoe laat speelt Dortmund tegen Inter

Borussia Dortmund tegen Inter vindt om 21:00 uur plaats in het Signal Iduna Park.

De waarschijnlijke opstelling voor Dortmund – Inter

Bussia Dortmund (4-2-3-1): Bürki; Hakimi, Akanji, Hummels, Schulz; Weigl, Delaney; Sancho, Witsel, T. Hazard; Brandt.Hazard; Brandt.

Inter (3-5-2): Handanovic; Godin, de Vrij, Skriniar; Candreva, Barella, Brozovic, Sensi, Asamoah; Lautaro Martínez, Lukaku.

Waar op TV te zien Dortmund – Inter

Borussia Dortmund – Inter is op TV te zien op SkySport Uno, SkySport 252 en vrij te ontvangen op Canale 5. De wedstrijd maakt deel uit van het pakket dat door Mediaset is aangekocht en op de TV-kanalen van Biscione wordt uitgezonden. De wedstrijd kan ook op televisie worden bekeken door NowTV-abonnees.

Hoe kijk je Dortmund – Inter Milaan in gratis streaming op Mediaset Play

N neroazzurri-fans kunnen Borussia Dortmund – Inter Milaan in gratis streaming kijken op Mediaset Play, het on-demand platform van Mediaset. Je hoeft geen abonnement te betalen, je hoeft alleen maar geregistreerd te zijn bij de dienst.

Om de wedstrijd via streaming te bekijken, moet je Mediaset Play opstarten, op Direct klikken en vervolgens Kanaal 5 selecteren.

Hoe kijk je Borussia Dortmund – Inter in streaming op SkyGo

Voor Sky-abonnees is er de mogelijkheid om Borussia Dortmund – Inter in live streaming te kijken op SkyGo, het on demand-platform van Sky. Om toegang te krijgen tot SkyGo moet je geregistreerd zijn en een van de ondersteunde apparaten gebruiken.

Om Borussia Dortmund – Inter Milaan te streamen, moet je de SkyGo-app starten, je referenties invoeren en op TV-kanalen klikken. Een pagina zal openen met alle streaming kanalen en door te klikken op SkySport Uno of SkySport 252 zal de wedstrijd beginnen te streamen. Live online streaming is ook beschikbaar op de DAZN-app.

Diegenen zonder Sky-abonnement kunnen Borussia Dortmund – Inter live volgen via Virgilio Sport.