Hoe te kijken op TV en streaming Salzburg – Napoli op Sky en Mediaset

Ontdek waar je op TV en streaming Salzburg – Napoli kunt kijken, wedstrijd van de derde dag van de Champions League. Aanvang 21:00

Salzburg – Napoli is een van de interessantste wedstrijden van de derde dag van de Champions League 2019 – 2020. Aan de ene kant de Oostenrijkse kampioenen die de laatste jaren spelers hebben gelanceerd die zich op internationaal niveau hebben gevestigd, aan de andere kant een team dat zich wil kwalificeren voor de ronde van 16 en zo ver mogelijk wil komen in de Champions League. Salzburg tegen Napoli is exclusief voor Sky en wordt live uitgezonden op SkySport Arena (204) en live gestreamd op SkyGo.

Napoli leidt Groep E met vier punten, een voorsprong op Liverpool en Salzburg. Een overwinning of een gelijkspel tegen de Oostenrijkers zou zeer belangrijk zijn voor kwalificatie voor de ronde van 16. Carlo Ancelotti bestudeert het beste team om het op te nemen tegen een technische tegenstander, die erg jong is en graag verticaal speelt. In de waarschijnlijke opstelling van Napoli speelt Insigne misschien niet, om plaats te maken voor Zielinski, die voor meer dekking zorgt. In het team van Salzburg moeten we aandacht besteden aan Haaland, de spits van Onder 20 die in deze eerste Champions League-wedstrijden geweldig is, en aan de middenvelder Szoboszlai, die ook op de agenda staat van Fabio Paratici, de DS van Juventus.

Salzburg – Napoli: aanvangstijd

Salzburg – Napoli spelen om 21:00 uur.

De stand in Groep E van de Champions League

Napoli 4 punten

Liverpool 3 punten

Salzburg 3 punten

Genk 1 punt

Salzburg v Napoli

Salzburg (4-4-2) Stankovic; Kristensen, Ongue’ne’, Wober, Ulmer; Szoboszlai, Junuzovi, Mwepu, Minamino; Hwang, Haaland.

Napoli (4-4-2): Meret; Malcuit, Manolas, Koulbaly, Di Lorenzo; Callejon, Allan, Fabian, Zielinski; Mertens, Milik.

Waar kun je Salzburg tegen Napoli op tv kijken

Salzburg tegen Napoli is een exclusief programma van Sky. Om de wedstrijd op TV te zien moet je afstemmen op SkySport Arena kanaal 204 van het schema van de satelliet omroep. Salzburg v Napoli is ook te volgen op Now TV, de OTT-dienst van Sky, maar dan moet je wel een smart-tv hebben of een Android-tv-box gebruiken.

Hoe je Salzburg v Napoli in streaming kunt kijken

Napels-fans kunnen Salzburg v Napoli ook in streaming bekijken via SkyGo. Om toegang te krijgen tot SkyGo moet je geabonneerd zijn op de satellietzender, een geregistreerde account hebben en een van de ondersteunde apparaten gebruiken (smartphone, tablet en computer).

Om Salzburg – Napoli via streaming te bekijken, moet je SkyGo opstarten, je referenties invoeren en op TV-kanalen klikken. In het nieuwe tabblad dat opent, selecteer SkySport Arena en druk op het “Play” icoon. Abonnees van NowTV zullen Salzburg tegen Napoli kunnen streamen op de app voor smartphones en tablets.

Als u geen abonnement hebt op een van de diensten, kunt u live tekst streamen op de website van Virgilio Sport.