De perfecte tablet modellen voor werk

Ptablets voor werk moeten een goede geheugencapaciteit en batterijduur hebben, Er zijn veel modellen op de markt, Apple en WIndows.

Als je op zoek bent naar een goede tablet om te gebruiken voor je werk en je weet niet welke je moet kopen, lees dan onze zeer verse 2019 tips. De onderstaande gids kan u helpen het juiste toestel voor uw behoeften te vinden. Tegenwoordig zijn er met de komst van de webwereld veel verschillende nieuwe beroepen ontstaan die alleen op het internet werken en daarom voortdurend de nieuwste apparaten nodig hebben, waaronder tablets en pc’s. Het kiezen van het juiste apparaat is niet eenvoudig, daarom hebben wij besloten u te helpen.

In de eerste plaats moet u rekening houden met de geheugencapaciteit, het besturingssysteem, de schermresolutie en ook de prestaties van de batterijduur, dit zijn de belangrijkste dingen om meteen naar te kijken. Een groot geheugen in de tablet verdient zeker de voorkeur, evenals een goede autonomie als we niet altijd de mogelijkheid hebben om het apparaat op te laden omdat we vaak buiten kantoor werken. Er zijn tegenwoordig veel tablets op de markt, zowel Android, Apple als Windows. Laten we eens kijken welke de beste zijn om te werken.

De beste tablets voor werken in 2019

De eerste is de Microsoft Surface Pro 6, het is het vervolg op de Surface Pro 4 is de batterij verbeterd die nu tot 32% langer meegaat dan zijn voorouder. Het wordt ook beschouwd als een van de beste tablets om te tekenen, het ontwerp is zeer slank, dun en licht, terwijl het ook veel kracht biedt. Ook het hoofdeinde is vernieuwd en verbeterd, zodat het toestel ook geschikt en schitterend is voor de werkende wereld. Hij kan ook worden gebruikt als laptopvervanger en is verkrijgbaar in een reeks verschillende specificaties, zodat het gemakkelijk is het juiste model voor de klus te kiezen. Tot de voordelen behoren de lange batterijduur en het comfortabele toetsenbord, maar de Surface-pen wordt niet meegeleverd en alleen het Core i7-model is vergelijkbaar met de kracht van de iPad Pro.

Het is de beurt aan de Apple iPad Pro, de grootste tablet die Apple heeft gemaakt. De vele verschillende accessoires die zijn gemaakt, zijn optioneel en brengen extra kosten met zich mee, maar de toetsenbordcover en de Apple Pencil-stylus maken deze tablet nog geschikter voor wie besluit hem voor zijn werk te kopen en ook voor creatievere gebruikers. De nieuwe split-screen multitasking van Apple is ook beschikbaar, wat zorgt voor een geweldige en krachtige tablet die een breed scala aan apps biedt voor werk. Helaas gaat de batterij niet lang mee, maar hij is echt super krachtig en heeft een heel groot scherm.

Lenovo ThinkPad X1 is een van de beste convertible apparaten op de markt. Hij is zeer dun en draagbaar en biedt vele unieke functies. Allereerst kunnen we zeggen dat het alle tekenen heeft die het onderscheiden als een originele ThinkPad, waaronder we het kleurenschema, het Trackpoint, de afwerking, de vorm van de Accutype-toetsen, het logo op de achterkant en vele anderen kunnen noemen. Het is een van de beste tablets om mee te werken, enthousiastelingen zijn er dol op, maar niet iedereen is bereid om zoveel uit te geven. Een van de voordelen is het modulaire ontwerp, terwijl de nadelen de hoge kosten en de niet zo geweldige batterijduur zijn.

De laatste tablet die we aanraden voor het werk is de Microsoft Surface Pro 4, een geweldig apparaat dat beschikt over een scherm met hoge resolutie, een zeer dun ontwerp in vergelijking met die eerder op de markt werden aangeboden en ook Intel’s Skylake-processors die krachtiger zijn dan in het verleden, waardoor het een van de beste tablets voor het werk is, in feite wordt het beschouwd als een zeer goed alternatief voor een laptop als je veel buiten het kantoor werkt. Het Type Cover hoofdeinde is nog steeds optioneel, ondanks het feit dat het echt nodig is om de tablet optimaal te gebruiken, en dit is een minpunt van de Microsoft Surface Pro 4, hoewel het toetsenbord op deze vierde modelversie sterk is verbeterd, en dit is een zeer geliefd voordeel, net als het hoge scherm. De Intel Core m3 is low-end, en samen met het feit dat de Type Cover apart wordt gezien, is dit een nadeel.