Amazon Prime Video: films en tv-series die in november 2021 komen

Amazon Prime Video’s catalogus vergroot maand na maand zijn aanbod: hier zijn de nieuwe tv-series en films die in november 2021 komen

Elke maand vergroot streamingplatform Amazon Prime Video zijn aanbod met veel tv-series en films voor zijn gebruikers. Ook in november 2021 zijn er genoeg nieuwe titels om naar te kijken en van te genieten.

Na de release van de cult horror remake So What Have You Done en Years of the Dog afgelopen oktober, komen er binnenkort verschillende nieuwe titels aan, waaronder Amazon Exclusive en Amazon Original titels. Daartoe behoren Vita da Carlo, de autobiografische tv-serie over de ironische acteur en regisseur Carlo Verdone, het derde seizoen van Hanna en de nieuwe fantasyserie The Wheel of Time. Onder de films die in november komen zijn Ben: Respira, de docu-film over het leven van zanger Benjamin Mascolo, tussen de zeldzame ziekte die hem trof en zijn leven revolutioneerde en de liefde voor zijn toekomstige vrouw en actrice Bella Thorne. Hier zijn de top tv-series en films die in november 2021 komen.

Schrijf je in op Amazon Prime Video en kijk wat er nieuw is in november 2021

Vita da Carlo

De biografische tv-serie over het leven van acteur en regisseur Carlo Verdone, waarin het privéleven van de publieke figuur op humoristische wijze in beeld wordt gebracht. Tussen vrienden, liefdesaffaires, een passie voor farmacie en de tijd dat hij werd gevraagd om zich kandidaat te stellen voor burgemeester van Rome, trekt Verdone zijn leven na.

De nieuwe comedyserie Vita da Carlo maakt deel uit van de Amazon Original-catalogus en is vanaf 5 november te streamen.

The Wheel of Time

The Wheel of Time is de nieuwe fantasyserie die naar Prime Video komt en is gebaseerd op de bestsellerromans van Robert Jordan. Fans van het fantasy genre hebben hoge verwachtingen na het zien van de eerste trailer vrijgegeven door Amazon en kunnen nu al rekenen op een tweede seizoen voor de gebeurtenissen van Moiraine, de epische wereld waar magie echt is en alleen een selectie van vrouwen in staat zijn om het te gebruiken.

The Wheel of Time is vanaf 19 november te streamen op Prime Video.

Always Jane

Er is geen tekort aan docu-series in de novembercatalogus van Prime Video, met de komst van Always Jane, dat het verhaal vertelt van transgender tiener Jane Noury.

Always Jane wordt vanaf 12 november gestreamd op het platform van Amazon Prime Video.

Hanna: Seizoen 3

Fans van de moordenaar Hanna, die de Utrax-organisatie van binnenuit wil vernietigen met de hulp van haar oude nemesis Marissa Wiegler, keren terug naar streaming met nieuwe afleveringen van seizoen 3.

Hanna’s nieuwe avonturen zijn vanaf 24 november te streamen.

Ben: Breathe

In de catalogus van november is er geen gebrek aan ruimte voor een docu-film over de ziekte en het leven van Benjamin Mascolo, de zanger en voormalig lid van het duo Benji en Fede. De docufilm heet Ben: Respira en laat de zanger aan het woord over zijn ervaringen en hoe hij zijn leven na zijn ziekte heeft veranderd.

Ben: Respira is de docufilm die op 12 november naar Prime Video komt.

Schrijf je in op Prime Video en ontdek al het nieuws voor november 2021

Italiaonline presenteert producten en diensten die online bij Amazon en/of andere e-commercesites kunnen worden gekocht. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.