One Piece wordt een tv-serie: alle info

Na Cowboy Bebop wordt een nieuwe geliefde manga een live-action serie: de cast van One Piece is onthuld. Al het nieuws

Anime, manga en webtoons komen tot leven als live action televisieseries. Na de aankondiging dat cultfavorieten als Cowboy Bebop en populaire webtoons als Hellbound naar streaming komen, is het nu tijd voor een beroemde en geliefde Japanse manga: One Piece.

Opnieuw zet Netflix in op Aziatische verhalen, in de hoop het grote succes te herhalen van de Koreaanse tv-serie Squid Game, waarvoor de regisseur een tweede seizoen heeft bevestigd. Intussen blijft er nieuws komen over de One Piece live-action serie, met de aankondiging van de cast door het streaming platform. De hoofdrol van Monkey D. Luffy zal worden gespeeld door Iñaki Godoy, een acteur die vooral bekend is van de serie Che fine ha fatto Sara?

One Piece: plot en cast

One Piece is de populaire Japanse manga waarin de jonge would-be piraat Luffy, na het eten van de duivelsvrucht Gom Gom, een lichaam heeft dat zo elastisch is als rubber. Samen met zijn bemanning verkent Luffy, die in Italië beter bekend is als Rubber of Straw Hat, de Major Route op zoek naar de legendarische One Piece-schat, waarmee hij zijn droom om de nieuwe Piratenkoning te worden, zou kunnen vervullen.

Met Rubber zijn er de Ronoroa-zwaardvechter Zoro, Usopp, Nami en Sanji. In een post op Instagram heeft Netflix de acteurs bekendgemaakt die zullen deelnemen aan de One Piece live-action serie. Rubber wordt gespeeld door Iñaki Godoy, Zoro wordt gespeeld door Mackenyu, Nami is Emily Rudd, Usopp is Romero Gibson, en Sanji wordt gespeeld door Taz Skylar.

One Piece: commentaar cast

De uitvoerende producenten zijn Steven Maeda en Matt Owens, die in een verklaring verklaarden: “We zijn zo enthousiast om met deze geweldige en getalenteerde cast op pad te gaan! Het vinden van de juiste mensen om de looks, emoties en gebaren van deze iconische personages te vertolken is een lang en uitdagend (en leuk!) proces geweest, net als de zoektocht naar de schat van One Piece.”

Netflix zegt dat de cast al aan het werk is om de personages uit de populaire manga, gecreëerd door Eiichrio Oda, tot leven te brengen, die samenwerkte met het streamingplatform en Tomorrow Studios om de live action te creëren.

Oda legde uit dat het vinden van de juiste mensen voor de cast niet eenvoudig was: “We besloten tot deze cast na talloze discussies waarbij mensen van over de hele wereld betrokken waren! Dit zijn de mensen die onze Straw Hat crew zullen spelen! Het zal wat meer tijd kosten om deze serie te realiseren, maar we zullen ons best blijven doen om een show af te leveren waarvan we zeker zijn dat iedereen over de hele wereld ervan zal genieten! Ik kijk uit naar meer updates in de toekomst!”

.