Hoe verwijderde meldingen op Android te bekijken

Heb je meldingen op je smartphone verloren? Op de groene robot, is het mogelijk ze op elk moment te raadplegen. Dit is hoe

Er zijn talloze apps op onze apparaten geïnstalleerd. Het is soms moeilijk om alle meldingen die zijn binnengekomen te controleren. Het kan ook moeilijk zijn om er per ongeluk een paar te wissen. Wat moeten we in zo’n geval doen? Als je een Android telefoon hebt, is er een manier.

Dit is een zeer eenvoudige procedure, die slechts een paar mensen kennen. Het systeem is echt handig voor het bekijken van verwijderde meldingen van uw apparaten. Opgemerkt moet worden dat de procedure mogelijk niet werkt op Samsung telefoons. Voor alle andere smartphones, die uiteraard op Android moeten draaien, kan de techniek voor het ’terughalen’ van meldingen in slechts een paar stappen worden uitgevoerd. Hoe? Via een instellingen widget. Normaal gesproken hoef je om toegang te krijgen tot deze ‘snelkoppeling’-apps alleen maar de thuisknop een paar seconden ingedrukt te houden. Heb je dit geprobeerd, maar het werkte niet? Klik op een “leeg” deel van het scherm.

Nu zou er een reeks opties moeten opengaan, meestal onderaan: selecteer “Widget”. We kunnen nu naar “actie” gaan en de functie inschakelen om alle meldingen te bekijken: u zult nieuw binnengekomen meldingen of gemiste meldingen kunnen zien.

Stap om de widget te activeren

U hebt nu op Widget geklikt. Hoe ga je verder? Scroll door de verschillende widgets en probeer die voor instellingen te vinden. Met andere woorden, het is de widget met het tandwielpictogram. Zodra u het hulpmiddel hebt gevonden waarmee u per ongeluk verwijderde meldingen kunt bekijken, selecteert u het. U krijgt dan een nieuw venster te zien: “Snelle snelkoppeling instellingen”. Zoals u waarschijnlijk hebt gemerkt, zijn er verschillende vermeldingen op het scherm. Op welke moet je klikken? Simpel: de optie die voor ons geschikt is, is “Meldingslogboek”.

En voila: om voortaan alle meldingen te bekijken die op Android zijn binnengekomen, hoeft u alleen maar op de widget te klikken die u zojuist hebt gemaakt en u bent klaar. Zoals ik al eerder zei, alles bij elkaar was het erg gemakkelijk. Was het niet?