La Casa di Carta, hoeveel seizoenen zullen er zijn

Hoeveel seizoenen zullen er zijn van La Casa di Carta? Wanneer zal de TV serie eindigen? Hier zijn de meest waarschijnlijke gissingen

The House of Paper is een van de grootste wereldwijde tv-fenomenen van de laatste jaren. Het is meer dan 65 miljoen keer bekeken op Netflix en wordt beschouwd als de meest bekeken tv-serie ter wereld. Een echt succes voor een productie die aanvankelijk maar een paar seizoenen zou duren. Er is geen officiële bevestiging van Netflix (ook vanwege het uitbreken van de pandemie die de productie van veel tv-series en films heeft vertraagd en stopgezet), maar het lijkt erop dat er geen twijfels zijn over de verlenging van The House of Paper voor nog eens twee seizoenen. Aan de andere kant laat het einde van het vierde seizoen (hoewel het correcter zou zijn om over het vierde deel te spreken) veel vragen onbeantwoord, een teken dat de scenaristen het vervolg al hebben voorbereid.

Hoeveel seizoenen komen er van La Casa di Carta

Een vijfde deel van La Casa di Carta is zo goed als zeker: dit wordt bevestigd door Álex Pina, bedenker van de tv-serie en achter het wereldwijde succes ervan. Ondervraagd over zijn toekomstige verplichtingen en de mogelijkheid van een spin-off over Berlijn, zei hij dat hij op dit moment alleen werkt aan het nieuwe seizoen van La Casa di Carta. Het seizoen, dat zoals wij in een ander artikel hebben vermeld, in 2021 zou moeten aanbreken, waarschijnlijk tussen april en juni. De opnames zouden in mei beginnen, maar de explosie in Covid-19 dwong de productie de opnames met een paar maanden uit te stellen.

Als House of Cards 5 al zo goed als zeker is, kan hetzelfde worden gezegd van deel zes van de tv-serie. Praten over House of Cards 5 is echter verkeerd en de reden is heel eenvoudig: elk seizoen van de tv-serie is verdeeld in twee delen. Dus de eerste twee delen vormen het eerste seizoen en de andere twee uitzendingen op Netflix het tweede seizoen. De volgende twee (het vijfde en zesde) worden het derde seizoen van The House of Paper, en mogelijk de laatste twee.

Wanneer eindigt The House of Paper, het woord van de acteurs

Of het zesde deel van de tv-serie het laatste zal zijn, is nog te vroeg om te zeggen, maar de acteurs zelf willen het verhaal niet te lang rekken: het gevaar is dat het te saai wordt en in herhaling valt. Dat zegt acteur Darko Peric, die Helsinki speelt, een van de meest geliefde personages in de tv-serie en een steunpilaar vanaf de allereerste aflevering.

Hoe stream je The House of Paper

Terwijl we wachten op de bevestiging van de komst van het vijfde deel van The House of Paper, kunnen fans de andere vier delen op Netflix streamen. Om dit te doen, moet u abonnee zijn van het videostreamingplatform en een abonnement hebben. Om La Casa di Carta te kijken moet je Netflix opstarten, je inloggegevens invoeren en op de banner klikken die aan de tv-serie is gewijd. Het speciale tabblad wordt geopend en u kunt kiezen welke aflevering u wilt bekijken.