The House of Paper: welk is het favoriete koppel van de professor

The House of Paper heeft veel on-screen koppels gezien, maar de acteur van de professor bekent zijn favoriet en laat iedereen verrast achter

Hoewel The House of Paper eindigde met het vijfde seizoen als finale, zal er nog lang worden nagepraat over de personages die op Netflix te zien zijn geweest. Deze in Spanje geproduceerde TV-serie heeft fans aangetrokken en geliefd gemaakt bij de roversbende onder leiding van de Professor.

In de afgelopen dagen is Alvaro Morte, de acteur die de Professor speelt, het onderwerp geweest van een interessante onthulling die fervente fans nieuwsgierig heeft gemaakt. Tijdens een interview liet de acteur zich gaan met een persoonlijke opmerking, waarbij hij onthulde welk het favoriete stel is onder zijn bandieten. Intussen lijkt het einde van House of Cards alle fans tevreden te hebben gesteld, die zich nu al op iets heel interessants richten: Netflix heeft bevestigd dat er een spin-off komt over het personage van Berlin. Het wachten is nu alleen nog op de smakelijke verhalen achter de schermen van de nu afgelopen serie, zoals de onthulling van de professor hieronder.

The House of Paper: The Professor’s Revelation

Tijdens de vijf seizoenen van House of Paper zijn er veel koppels om beurten op het scherm geweest: sommigen hebben de harten van de fans veroverd, terwijl anderen als nutteloos werden beschouwd. Zo was er de relatie tussen Monica en Denver, tussen Tokio en Rio, en tussen de professor en Lissabon.

En toch, verrassend genoeg, onthulde de acteur die de professor speelt in een interview met het tijdschrift La Ser dat zijn favoriete koppel er een is dat nog nooit op het scherm tot stand is gekomen. Alvaro Morte zei: “Ik heb altijd beweerd dat Tokio en de Professor het grote paar waren. Voor mij zijn zij degenen die het hele verhaal beginnen voorbij de romantische koppels”. Een keuze die onderstreept hoe de relatie tussen de twee personages gedurende de hele serie erg sterk is geweest.

The House of Paper: bevestiging van spin-off

De gebeurtenissen in The House of Paper zijn niet voorbestemd om te eindigen met het vijfde seizoen. Netflix heeft al bevestigd dat er een spin-off van de serie komt waarin het personage van Berlijn centraal staat, namelijk Andres de Fonollosa, die wordt gespeeld door de Spaanse acteur Pedro Alonso.

Het personage van Berlijn stierf vrijwel aan het begin van de tv-serie, maar hij speelde nog steeds een belangrijke, ja zelfs fundamentele rol in het beïnvloeden van de evolutie van de plot van House of Paper. Daarom werd besloten om een prequel van de serie te maken, die zich richt op het leven van het personage voordat hij zich bij de bende van de professor aansloot.

We zullen tot 2023 moeten wachten om de spin-off van House of Paper over Berlin te zien, maar wie de spanning wil herbeleven, kan in 2022 de Koreaanse remake van de serie streamen, waarin ook een van de hoofdrolspelers van Squid Game te zien zal zijn: Park Hae-soo zal Berlin spelen.