Western Digital breidt MyWD-partnerprogramma uit

Om meer resellers en solution providers aan te trekken voor het MyWD online partnerbonusprogramma, voegt fabrikant Western Digital (WD) de Sentinel DX4000 opslagoplossing, ontworpen voor het MKB, toe aan het partnerprogramma.

Met de toevoeging van de Sentinel opslagoplossing aan het MyWD online partnerbonusprogramma, kunnen Western Digital resellers tot 5.400 punten verdienen. Bestaande en toekomstige partners kunnen zo hun WD-partnerstatus verbeteren en hun bonussen en punten verhogen.

WD’s Sentinel is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven. Het is eenvoudig te installeren en biedt een veilige locatie voor gecentraliseerde gegevensopslag, aldus de fabrikant.

Western Digital biedt resellers en solution providers de mogelijkheid om een Sentinel DX4000 met een capaciteit van vier terabyte tegen een korting van 35 procent te ontvangen om in hun eigen bedrijf te testen. Dit aanbod is beschikbaar via de geautoriseerde distributeurs van WD in de EMEA-regio.

“De WD Sentinel DX4000 is ons eerste product dat is ontworpen om te voldoen aan de opslagbehoeften van kleine bedrijven. Ons doel is een sterk productassortiment te ontwikkelen met een groeiend aantal partners en hoge marges voor het midden- en kleinbedrijf. Daartoe hebben wij een aantal programma’s ontwikkeld om de marges te verhogen. WD-partners kunnen samenwerken met het WD SMB-team om nieuwe omzetkansen te bieden via WD’s Guardian Services, dat klanten verbeterde technische ondersteuning en garantie-uitbreidingen biedt. Voor focuspartners hebben we ook een speciaal Edge SMB-partnerprogramma dat extra voordelen biedt,” aldus Stuart Wright, EMEAi senior product marketing manager SMB bij Western Digital.