Hoe de GP van Duitsland 2019 te bekijken streaming en tv

Ontdek waar je de Formule 1 Duitse GP 2019 live streaming en tv kunt bekijken. De strijd tussen Mercedes en Ferrari gaat door

Het Formule 1-kampioenschap keert terug met de Grand Prix van Duitsland, die plaatsvindt op het circuit van Hockenheim, een van de historische circuits van het wereldkampioenschap, hoewel het tien jaar geleden ingrijpend werd gewijzigd. Voor Mercedes is dit hun thuisrace en ze zullen op zoek zijn naar weer een een-tweetje, de zoveelste in dit 2019 Formule 1 kampioenschap.

De Zilverpijlen hebben er onverslaanbaar uitgezien in deze eerste helft van het kampioenschap en zijn hard op weg om het rijderskampioenschap te winnen met Lewis Hamilton. De GP van Duitsland is echter ook de thuisrace voor Sebastian Vettel, die vorig jaar de kans verspeelde om zijn eerste wereldtitel met Ferrari te winnen. En sinds die race is de Duitse coureur nooit meer dezelfde geweest. Na de zware fout in Silverstone, wil de Rode rijder het goedmaken. De eerste vrije training van de GP van Duitsland was bemoedigend: Ferrari eindigde zowel in de eerste als in de tweede sessie op de eerste twee plaatsen. Maar de Mercedessen zijn erg close. En met de verwachte temperatuurdaling op zaterdag zijn zij de favorieten voor de kwalificatie.

De Formule 1 GP van Duitsland van 2019 is exclusief voor Sky, dat de kwalificatie en de race zal uitzenden op SkySport Uno en SkySport F1. Op TV8, een digitaal terrestrisch kanaal, zal de grand prix alleen met vertraging worden uitgezonden. Fans kunnen de Grand Prix van Duitsland 2019 ook streamen op SkyGo en op de website van TV8.

Formule 1 Duitse GP 2019: kwalificatie- en raceschema

Klassiek Europees schema voor de GP van Duitsland 2019: deze begint op zaterdag 27 juli om 15:00 uur met de kwalificatie en eindigt op zondag 28 juli om 15:10 uur met de Grand Prix.

German GP 2019 Formule 1-kwalificatie: 15.00 uur zaterdag 27 juli

German GP 2019 Formule 1-race: 15.10 uur zondag 28 juli.

Waar kun je de Formule 1 GP van Duitsland 2019 op tv kijken

De GP van Duitsland 2019 behoort tot de GP’s die SkySport exclusief uitzendt. Van de vrije training tot de race van zondag wordt de hele Grand Prix live uitgezonden door SkySport F1. Voor de fans zijn er ook veel diepgaande reportages met Sky-deskundigen die rechtstreeks vanuit de pits zullen spreken. Voor wie geen abonnement heeft bij Sky, is er de mogelijkheid om de Formule 1 GP van Duitsland 2019 free to air te bekijken op TV8, maar alleen op uitgestelde basis. Zowel de kwalificatie als de race worden om 18:00 uur uitgezonden.

Hoe kijk je de Formule 1 Duitse GP 2019 live streaming op SkyGo

De enige manier om de Duitse GP 2019 live te streamen is door gebruik te maken van SkyGo, het on-demand platform van Sky. Om SkyGo te kunnen gebruiken, moet je een Sky-abonnee zijn en een geregistreerde account hebben.

Om de Duitse GP van 2019 live te kunnen streamen, moet je SkyGo opstarten, je inloggegevens invoeren en op Live Streaming klikken. Als u SkySport Uno of SkySport F1 selecteert, wordt de race gestreamd.

Hoe kijkt u de GP van Duitsland 2019 in gratis streaming op de website van TV8

Voor degenen die geen Sky-abonnement hebben, is er maar één optie om de GP van Duitsland 2019 in gratis streaming te bekijken: de website van TV8. Zoals gezegd, zal het digitale terrestrische kanaal alleen de Grand Prix uitzenden. Om toegang te krijgen tot de website van TV8, hoef je geen abonnement te betalen of geregistreerd te zijn.

Om de Grand Prix van Duitsland Formule 1 van 2019 in gratis streaming te bekijken, moet je de website van TV8 op je pc of smartphone-browser openen en een paar seconden wachten tot de startpagina wordt geopend. De streaming van de grand prix zou automatisch moeten starten binnen de speler in de HP.